Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Noví sousedé, stále větší problémy a adolescentní úzkosti, to vše otřásá životem gangu Murphyů jednoho divokého nezapomenutelného léta. (Netflix)

Recenzie (5)

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Murphyovic příběh se přesunul do té lepší poloviny a zejména ustálený fokus na letní období všem zúčastněným hodně prospěl. Z prapodivného animovaného pořadu, který na první pohled vypadal, že se chce jen přiživit na neotřelém námětu kreslené rodinky (Simpsonovi, Family Guy..), se totiž vyklubala skvělá směsice dramatu a komedie a za účasti vulgarismu a všudepřítomného sarkasmu jsem celou sérii smlsnul jako malinu. [viděno na Netflixu] ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Murphyovci čakajú prírastok do rodiny a to poznačí osudy všetkých členov. Príbeh sa trochu obšírnejšie zaoberá aj susedmi a keďže je z produkcie Netflixu, nemohlo sa v ňom zabudnúť na humor adresovaný proti belochom a kresťanom. Po prvej sérii išla úroveň seriálu nadol, od neviazaného humoru sa prešlo na politicky korektný a humorných scénok je ako šafranu, príliš sa moralizuje nad politickou situáciou v USA v danom období a ako inak, netreba zabudnúť pripomenúť nevydarený záver sezóny Kansas City Chiefs v roku 1966, keď finále medzi týmami NFL a AFL proti Green Bay Pacers prehrali 10:35 najmä vďaka skvelému quarterbackovi Bartovi Starrovi a tento zápas neskôr vošiel do dejín ako prvý Super Bowl. V Európe nás každého do nohy zaujíma americký futbal a preto tak veľmi tieto narážky na tento šport a baseball milujeme. Prirodzene, robím si žarty, z tých pár užívateľov, ktorí seriál hodnotilo pravdepodobne nik netušil, o čom bola reč. Ale Frankova rodinka má svoje čaro a príbeh je pomerne zaujímavý,takže človek sa nad hanobenie ľudí bielej farby pleti a katolíkov dokáže povzniesť a dopozerať aj túto sériu. Príchod Frankovho otca v závere však príliš zaujímavú 4. sériu nesľubuje. ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nie je to síce lepšia séria ako tá prvá. Ale určite lepšia ako druhá. Frank Murphy a jeho žena Sue čakájú nový prírastok do rodiny. Prišlu aj nové postavy alo Chet a jeho vietnamská žena. Netuším ale čo čakať od 4.série ktorá príde až na rok. Ale fanúšikovia sa jednoducho majú na čo tešiť. Daddy is home. 5* ()

Galéria (67)

Reklama

Reklama