Reklama

Reklama

Tři Sestry - Pumpa

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Česko, 2005, 3 min

Obsahy(1)

Pieseň Pumpa je v poradí štvrtou skladbou z albumu "Na eXX", ktorý v roku 2005 vydala pražská hudobná skupina Tři Sestry. V tom istom roku bol k tejto skladbe natočený i videoklip s temnou, záhrobnou atmosférou. Na tajomnej benzínovej pumpe uprostred ničoty sa v ňom stretávajú duše mŕtvych českých muzikantov. (MM_Ramone)

Recenzie (3)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Láďa Padrůněk nikde. Petr Novák nikde. Mejla Hlavsa nikde. Miky Volek nikde. Milan Chladil nikde. Karel Zich nikde. Chápu sice, že tito bardi jsou již poněkud méně živí než bývali, ale když už se o nich zpívá, tak by to alespoň nějakou tu fotečku chtělo. Ona totiž taková Pumpa je celkem slušná pohodovka, ale ein auto, ein les, ein pumpa, ein posedávající Fanánek und ein, zwei, tedy vlastně drei Sestry na palouku jsou na klip trošku málo. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "Pumpa" je v poradí štvrtou skladbou z albumu "Na eXX", ktorý v roku 2005 vydala pražská hudobná skupina Tři Sestry. V tom istom roku bol natočený i video klip ku skladbe "Pumpa". Klip s temnou, záhrobnou atmosférou je veľmi podarený. Tajomná benzínová pumpa uprostred ničoty, kde sa stretávajú duše mŕvtych českých muzikantov. Výborný nápad, výborný text a moc dobrý video klip. Ten je tiež súčasťou oficiálneho DVD "Tři Sestry - Best off video", ktoré vyšlo v roku 2010. https://www.youtube.com/watch?v=vP-nWcMnE8M **** ()

Reklama

Reklama