Reklama

Reklama

Tři sestry - Adamiti v Londýně

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný / Animovaný
Česko, 2007, 2 min

Obsahy(1)

Song Adamiti v Londýně je v poradí piatou skladbou z albumu "Mydlovary" od pražskej hudobnej skupiny Tři Sestry. Je to ich devätnásty oficiálny album, nahrali ho v roku 2007. Adamiti sú známi predovšetkým tým, že praktikovali a propagovali nahotu. Presne o tom pojednáva text piesne i samotný animovaný videoklip, ktorý bol k nej nakrútený. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (4)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Nikdy jsem na sobě nezpozoroval nudistické sklony, takže mne nikdy nelákala nahá procházka po evropské metropoli. Vodkou zpité Tři sestry to však viděly jinak. Šaty odložily v Londýně a já musím se střízlivýma očima konstatovat, že to zdaleka nebyla tak vtipná procházka, jak by mohla být. Nicméně nějaký ten náznak humoru jsem v klipu našel a proto mne trošku mrzí, že Adamiti v Londýně nejsou o pár promile lepší vypalovačkou. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Song "Adamiti v Londýně" je v poradí piatou skladbou z albumu Mydlovary od pražskej hudobnej skupiny Tři Sestry. Je to ich devätnásty oficiálny album. Natočili ho v roku 2007. Adamiti sú známy predovšetkým tým, že praktikovali a propagovali nahotu. Presne o tom pojednáva text piesne i samotný animovaný video klip, ktorý bol ku nej vyprodukovaný. Tento klip je tiež súčasťou DVD "Tři Sestry: Best off video". https://www.youtube.com/watch?v=liczzBe6JBM *** ()

Reklama

Reklama