Reklama

Reklama

Potom, čo zbabrali prepad banky, sa skupina zlodejov rozhodne uniesť ženu aj s autom a ujsť z miesta činu. V pätách sa im ihneď ocitne dvojica detektívov. Aby im unikli, uchýli sa celá skupinka do opustenej chatky pri jazere. Netušia však, že nedávny odstrel pri rekonštrukčných prácach v neďalekej bani prebudil monštrum, a nie hocijaké. Ich protivníkom sa stane jeden z najhroznejších predátorov všetkých čias, Tyranosaurus Rex. (beso74)

(viac)

Recenzie (9)

beso74 odpad!

všetky recenzie používateľa

Nápad natočiť s nulovým rozpočtom film o dinosaurovi sa môže zrodiť po 1) po požití nejakého amfetamínu a následným premiešaním s litrom vodky, po 2) ako výsledok brainstormingu na stretnutí abiturientov špeciálnej školy alebo po 3) v hlave pána Poloniu. Tento expert na filmy bez rozpočtu nás obdaril mixom gangsterského filmu a hororu s dinosaurom, pri sledovaní ktorého som neveriaco krútil hlavou, čo všetko sa dá natočiť. Ľudia prechádzajúci sa popred kameru sa nedajú nazvať hercami ani náhodou a špeciálne efekty by vymysleli lepšie aj deti zo základnej školy. Povestnou čerešničkou na torte je samotný dinosaurus, ktorý sa na toho na obálke DVD ponáša asi tak ako tvár ženy pred nanesením kila mejkapu a po ňom. Neidentifikovateľná masa hmoty sa zväčša prezentuje dupotajúcimi gumenými nožičkami či odpornou papuľou. Nezvládnutosť trikov sa však v úplnej nahote ukáže vo chvíli, keď je na niekoľko sekúnd vidieť celého dravca, v tej chvíli som nevedel či sa mám smiať alebo plakať. Konečný verdikt: zlé, veľmi zlé, ale nanešťastie nie tak zlé, aby to bolo zábavne... ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Skupina zlodejov sa dostáva s pomocou cudzej ženy, ktorú po prepadnutí banky vzala so sebou, na chatu mimo mesta. Po krádeži sa ich perfektný plán značne skomplikoval, pretože im je v pätách miestna polícia. A tá nie je jedinou hrozbou. Okolo ich bezpečného úkrytu sa totiž pohybuje predátor, ktorý je starý milióny rokov a má chuť na mäso. - U tohto hororu samozrejme nie je čo pozitívne hodnotiť a nedá sa mu udeliť iné než najhoršie hodnotenie, ale oceňujem aspoň to, že tvorcovia berú na vedomie fakt, že ich diela sú väčšinou pre každého diváka len stratou drahocenného času, a preto sa tentokrát rozhodli natočiť záležitosť, ktorá má len 69 minút. U tohto konkrétneho diela môžem pochváliť ešte aj lokáciu osamelej chaty u príjemného jazierka. Keby som sem však mal písať negatíva, bolo by to dlhšie než moje komentáre k Tales of Halloween alebo Southbound a to samozrejme nikto nechce. ()

Campbell odpad!

všetky recenzie používateľa

Od Polonii moc nečekám přeci jen se jeho práce spíše než k béčkovému filmu otáčí k amatérskému. Jurassic prey je ale i jeho dno. Tohle si nezaslouží ani nijak dlouhý komentář. Obal kecá jak jen může, žádný velcí dinosauři tu nejsou a vojáci už vůbec. Dinosauři jsou zakoupený v hračkářství a na kameře jsou vidět zhruba z 1 metru aby vypadaly dostatečně velký. Sračka. ()

kaylin odpad!

všetky recenzie používateľa

„Jurassic Prey“ je ukázka té největší fušeřiny, kterou je sice možné brát jako amatérský film, ale i v takovém případě je to nebetyčná – s prominutím – sračka, která nemá absolutně žádný vkus a byla natočena čistě jen proto, aby se pár nudných ksichtů ukázalo před kamerou. Člověk se až skoro diví, že je v závěrečných titulkách tolik jmen, protože jen jména herců a jednoho člověka za kamerou by na tohle všechno byla dostačující... ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa začal natáčať pod pracovným názvom Meateaters. (beso74)

Reklama

Reklama