Reklama

Reklama

Ramones - Spider-Man (Previously Unreleased)

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 1995, 2 min

Obsahy(1)

Pieseň Spider-Man je poslednou skladbou na poslednom (štrnástom) oficiálnom štúdiovom albume newyorskej punk-rockovej skupiny Ramones. Album vyšiel v lete roku 1995 pod názvom "Adios Amigos", song Spider-Man sa však objavil iba na americkej verzii tejto platne. Boli k nemu natočené aj dve verzie videoklipov. Jeden je plne animovaný, kdežto v tomto prípade (previously unreleased) je použitá kombinácia animácie a klasických filmových záberov na členov kapely. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (2)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pieseň "Spider-Man" je poslednou skladbou na poslednom (štrnástom) oficiálnom štúdiovom albume new yorkskej punk rockovej skupiny Ramones. Album vyšiel v lete roku 1995 pod názvom "Adios Amigos". Song "Spider-Man" sa však objavil iba na americkej verzii tejto platne. Boli k nemu natočené aj dve verzie videoklipov. Ten známejší je celý plne animovaný, kdežto v tomto prípade (previously unreleased) je použitá kombinácia animácie a klasických filmových záberov na členov kapely. Ja osobne mám rád oba, ale predsa len raritná hrano-animovaná verzia sa mi páči o čosi viacej. https://www.youtube.com/watch?v=i3F2y2hRP4o ***** ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Chlapci mohli do tohoto videoklipu, už keď aj oni boli neanimovaný, zrealizovať aj neanimovaného Spideyho. To by bolo terno! ()

Reklama

Reklama