Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa na Vianoce zídu v jednom dome štyri generácie klanu Cooperovcov, na pokojné prežitie sviatkov to veľmi nevyzerá. Neočakávaní hostia a množstvo nepravdepodobných príhod a náhod obrátia pokojný večer úplne naruby, aby sa na konci ukázala skutočná sila rodiny a to pravé čaro Vianoc. (Forum Film SK)

Videá (27)

Trailer 1

Recenzie (156)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Prvá polovica dosť pripomína Lásku nebeskú tým, že sledujeme osudy viacerých postáv počas Vianočných sviatkov, ktoré na prvý pohľad so sebou príliš nesúvisia. Kvality Lásky Nebeskej to nedosahuje, ale na rozdiel od nudných vykrádačiek Garryho Marshalla, ktoré natočil na sklonku kariéry, v tomto filme fungujú vzťahy medzi postavami a bol som zvedavý na vyústenie u každého z nich. V druhej polovici filmu sa ukáže, že všetky postavy sú členmi jednej rodiny a zídu sa pri Štedrovečernom stole, čo prekvapivo nevyústi k dokonale sladké objímanie a cukrovanie z ktorého by vám zabehlo, ale celkom originálne to vyeskaluje v hádku v ktorej sa naplno prejavia konflikty medzi jednotlivými členmi rodiny. To bolo celkom originálne a také pravdivejšie ako to zvykne byť v skutočnom živote. Minimálne u mňa to tak funguje. Počas sviatkov dokonalá pretvárka jak sa všetci nasilu snažia byť šťastný a po večery si každý konečne ide do svojej vlastnej izby. Nakoniec sa tento film ale predsalen pokúsi o pozitívne záver a zázračne sa všetci pomeria. Rozprávkový záver, ale je to natočené a zahrané tak dobre, že som ho s radosťou prijal. Z jednotlivých príbehov ma najviac bavila romantika medzi párom, ktorý sa práve zoznámil. A na neskutočne nádhernú Oliviu Wilde sa fakt dobre pozerá. Takže som rád, že som vďaka snahe o doplnenie filmografie Alana Arkina našiel tento malý klenot. A že ostatným príliš nesadol ma vôbec netrápi. Ich problém. Normálne filmy bez tony CGI už asi ľudia neprijmú. 8/10. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Typická, predvídateľná vianočná komédia plná klišé, ktorá z hľadiska príbehu nepríjemne prekvapí svojou nekonzistentnosťou. Zameriava sa totiž súčasne na príliš veľa postáv a snaží sa o každej povedať strašne veľa, pričom nakoniec o každej nepovie skoro nič a aj tých pár zaujímavejšie vyzerajúcich dejových liniek (vzťah starca a mladej čašníčky, samotárskosť a neschopnosť mladej a peknej ženy nájsť si plnohodnotný vzťah, či vyprahnuté a nefunkčné manželstvo po 30 rokoch) sa ukončí najviac možným konvenčným, predvídateľným a "správnym" koncom, aký si viete predstaviť. Prekvapený som bol aj z toho, koľko hviezd a známych hercov sa podarilo tvorcom do filmu zohnať( čo bolo však koniec koncov zbytočné, keďže vďaka nezaujímavému scenáru vo svojich úlohách vyniknú maximálne tak Olivia Wilde a Amanda Seyfried). No a zrejme najviac prekvapený bude ten, kto sa tešil na dobráckosť a šediny Stevea Martina... ten bude naozaj škaredo podvedený. Lepšie 2* a skôr podpriemer. 40% ()

Reklama

Cvalek 

všetky recenzie používateľa

Špatné provedení které se mi moc nelíbilo a ani mně vůbec nezajímalo. Čekal jsem komedií u které se pobavím což se u tohohle filmu moc nestálo. Sice film není špatný ale od komedie jsem čekal víc. Je to spíše romantické drama s trochu komediálními prvky které mi moc komediální nepřišly. Film mi moc nesedl a ani mně film moc nepobavil. ()

Hunt 

všetky recenzie používateľa

To je fakt smutný a pokud nechcete zanevřít na romantické filmy s vánoční tématikou, tomuto snímků se vyhněte. Prázdné debaty, nezajímavé situace a zcela špatné situace, do toho protivný komentáře nějakého imaginárního průvodce...dokoukat celý film byl opravdu problém - chtěl jsem to vzdát minimálně 6x, neskutečně a nekonečně dlouhé trápení ...takhle opravdu ne! ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Sníh je na dovolený, Pepiku, zvedni si vánoční náladu aspoň skvěle obsazenou komedií, říkal jsem si předevčírem. No, to jsem si teda zvednul. Leda tak prdel ze sedačky po sto sedmi minutách snahy o vtip. Pan Nelson se v létě kouknul na nebeskou lásku a řekl si, že do Vánoc natočí dvojku, ale po svým. Dějové linky jsou vyrovnané asi jako zápasy mezi Barcelonou a Bohemkou, což by samo o sobě ještě nebyl takový průser, jenže on je navíc styl vyprávění Z pohádky do pohádky nápaditý míň než šatník Columba. Rodinu si vážně nevybereš, ale film jo, tak běž prosim tě na něco jinýho. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (8)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené