Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vyrovnanie účtov nie je nikdy neskoro. V zúfalej snahe platiť pravidelne účty a prežiť kvôli svojim najbližším, sa trojica kamarátov odhodlá riskovať všetko a prepadnúť banku, ktorá ich pripravila o peniaze.... (Continental film)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (399)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Ďalší z ľudských príbehov obalených v komediálnom háve, kde sa to glorifikujúce ´´násilie´´ musí zapáčiť každému poctivcovi. Tí ostatní ( zrejme bezcharakterný štátny hajzli ) sa budú smiať buď z toho, že aj tak sa nič nezmení, alebo od nešťastia, že čo ak niekedy...A mi poctivci budeme fandiť postavám v mimoriadne vtipnom snímku, pričom čo ak niekedy... ()

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Sympatická hlavní trojice, které není těžké fandit. Dobře herecky obsazené, příjemný film s nepřetaženou stopáží, který bez hluchých míst plyne až ke geniálnímu závěru. Dostala jsem od filmu přesně to, co jsem čekala. Možná jen trochu nevyužité po vtipové stránce, dalo se tam toho nasázet víc, ale pobavila jsem se i tak. Absolutním vrcholem filmu je krádež v obchoďáku. 4* ()

Reklama

liskam 

všetky recenzie používateľa

Z trailerů jsem čekal opravdovou nefalšovanou zábavu, kde bude každou minutu filmu znát spousta let (dohromady bezmála 200let) herectvý všech zmíněmých hlavních herců. Bohužel se tak nestalo. Scénárista ani režisér prostě nedokázal tuto devizu využít, takže se z filmu stal pouhý průměrný úsměvný snímek. Za mě 63% ()

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Zase jsem se jednou postavila na stranu zločinu. V tomhle případě tam budu stát s ledovým klidem a pěkně dlouho s kávičkou v ruce. Staříci jsou sympaťáci. Tahle trojka se povedla. Zvlášť Michael Caine byl výborný. Moc jsem jim to přála, aby se jim to povedlo udělat. Doufala jsem, že u toho nikdo nedostane infarkt nebo tak něco. Je to taková jednoduchá jednohubk, akorát pěkně do pusy a slupnout . ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Od Braffa by som síce čakal niečo odvážnejšie, ale problém je skôr v zameniteľnom scenári, ktorý hrá presne podľa očakávaných nôt a neprinesie v podstate nič originálne, ale občas aspoň vydarenú hlášku. Naopak práve Braff sem tam poteší fajn montážou, ako napríklad prechod z kresby do reálneho diania. Ak by film nemal také hviezdne obsadenie, asi by sa nedostal ani do kín, najlepšie chvíľky má podľa mňa ale postava vedľajšia, a to Christopher Lloyd. Až je človeku ľúto, že nepatril tiež k partii. Niekde v pozadí, alebo skôr v popredí, cítiť kritiku systému, ktorý považuje dôchodcov za akési nutné zlo. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (14)

  • Jedno z možných únikových áut, o ktorých partia uvažovala, bolo aj Scooby-Doo's Mystery Machine. (Astonko)
  • Jedno z možných „únikových aut“ je Austin Mini Cooper. V těchto automobilech prchala zlodějská banda vedená Michaelem Cainem ve snímku Italian Job (1969). (D.Moore)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (viac)

Reklama

Reklama