Reklama

Reklama

James White

Trailer

Newyorčan James White je ľahkomyseľný dvadsiatnik so sebadeštruktívnymi sklonmi. Povaľač, ktorý napriek svojej inteligencii nie je schopný si udržať prácu. Prežíva na gauči svojej matky Gail, ktorá jeho životný štýl neschvaľuje a naviac bojuje s rakovinou. James rieši situáciu útekom k sexu a drogám až do tej chvíle, kým nezačne byť Gailin stav naozaj vážny a on sa musí postaviť tvárou v tvár realite, ktorú už nemôže len ignorovať. (ASFK)

(viac)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčení trvalo 22 dní. Z toho se natáčelo 18 dní v New Yorku a 4 dny v Mexiku. (Karn)
  • Tři hlavní postavy produkční společnosti Borderline Films – Antonio Campos, Sean Durkin a Josh Mond – fungují jako kolektiv a s každým novým snímkem si vyměňují role. Mond a Durkin tak produkovali filmy Antonia Campuse Afterschool (2008) a Simon Killer (2012), který spolu s Mondem produkoval Durkinův snímek Martha Marcy May Marlene (2011). U filmu James White se Mond, dlouhodobý producent skupiny, poprvé ujímá režisérské role. (Zdroj: Artcam)
  • Režisér Josh Mond si pro svůj debut zvolil ryze osobní téma – příběh vlastní matky, která zemřela na rakovinu. Původně měl v úmyslu zpracovat jiné téma, ale nakonec svůj názor změnil. (Zdroj: Artcam)

Súvisiace novinky

Kdo vyhrál první filmové ceny za rok 2015?

Kdo vyhrál první filmové ceny za rok 2015?

02.12.2015

Oscarová sezóna pomalu začíná a jako tradičně se o první důležitá ocenění postarali pánové z National Board of Review. Tohle recenzentské sdružení potvrdilo, že nový Šílený Max nezasáhne jen do… (viac)

Reklama

Reklama