Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) sa po druhýkrát stanú rodičmi, a preto sa rozhodnú vymeniť svoj dom za väčší. Ich obydlie sa však stáva nepredajným, keď sa novými susedmi manželov stane banda študentiek, ktoré si život mýlia s nikdy nekončiacim večierkom. V duchu hesla "Spanie je len pre slabochov!" neberú ohľad na nič a na nikoho. Mac a Sally veľmi rýchlo zistia, že osvedčené triky, ktoré zabrali na chalanov, (nevynímajúc populárne schovávanie airbagov do gauča v obývačke), na ostrieľané vysokoškoláčky na čele s Chloe Grace Moretz ani zďaleka neplatí. A keďže Radnerovcov tlačí čas, zavolajú si nečakanú posilu. Tou posilou nie je nik iný ako Teddy Sanders (Zac Efron), bývalého nepriateľ číslo jedna. S jeho pomocou zaútočia s novým arzenálom zbraní, ktoré by mali neskrotné susedky zaručene vypudiť. Lenže dievčenské impérium je pripravené vrátiť každý úder. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (20)

Trailer 1

Recenzie (265)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Dobrá infoška na začiatok. Neighbors 2: Sorority Rising nie sú iba vernou kópiou originálu, čoho sa mnohí báli. Macova rodina sa presťahuje do inej lokality, kde čakajú sexi riťky a budú si robiť zle. Zatiaľ čo jednotka mala päť-šesť nezabudnuteľných scén, dvojka ich toľko nedostala. Tu a tam fajn nápad, ale už to nie je taká fajn zábava. V celej stopáži sa nenájde ani pár momentov, kedy sa dá vybuchnúť od smiechu a ani pár pamätných momentov. Tento diel je slabší oproti originálu, takže ak ho nemilujete, neosloví vás ani novinka. Ostatní nasledujte pohľad na pokračovanie, ktoré vyzerá ako by si ho nik nepýtal a skrýva v sebe dobrý nápad, keď miesto rozbúreného bratstva povolal do susedstva ešte horších nepriateľov. Skutočne - ako vás nebavila jednotka, tak tomuto sa už ozaj vyhnite. ()

Rodriguez 

všetky recenzie používateľa

Jednoho nepřítele se zbavili a snaží se prodat svůj dům a rychle se přestěhovat od této etapy života pryč. Jenže nové sesterstvo je ještě horší než předchozí a tak sousedský boj začíná nanovo. Ze starých nepřátel se stávají kámoši do nepohody a tak finální bitva může započít. Bohužel Sousedi 2 nepřišli absolutně s ničím novým a tak koukáte na komedii u které se nezasmějete...prostě nudný trapas na 100 minutách filmu. 15% ()

Reklama

Lucasion 

všetky recenzie používateľa

Ano nevím proč po zkušenostech z jedničky jsem se pustil do pokračování. Asi je to stejný případ, jako když hraju Dark Souls. Prostě se rád trýzním. Pravda je ale nejspíš mnohem fádnější. Netflix mi to vyhodil v nabídce a já dal play. K velkému překvapení je dvojka na tom o poznání lépe než jednička. Není tolik místy přepálená a vcelku mě místy i bavila. Chloë Grace Moretz nezklame nikdy a Efron už vlastně taky ne. Scéně v garáži jsem se dokonce zasmál. Takže v tomhle případě na mě dvojka funguje lépe než jednička. Přesto je to pro mě velmi podprůměrná komedie. (40 %) ()

maddy 

všetky recenzie používateľa

Výhodou Neighbors 2 je určite to, že na rozdiel od prvého filmu u nich nehrozí až také sklamanie. Zatiaľ čo prvým Neighbors sa nepodarilo dohnať vtipné trailery, pokračovanie nič extra nesľubovalo a tak dostávame rutinné pokračovanie, ktoré je v podstate presne o tom istom čo prvý film, akurát v ňom titulní susedia nezažívajú trable s brotherhood, ale so sisterhood. Inak nebadať absolútne žiadnu zmenu a tak komu sa nepáčila jednotka nemá dôvod skúšať to s pokračovaním a komu sa zase páčila, tak druhý film mu vlastne ponúkne to isté v bledomodrom. V podstate sa jedná o takú recykláciu všetkých nápadov z prvého filmu, kde susedské žartíky prebiehajú veľmi obdobne. Medzi ústredným triom postáv z minula to opäť príjemné klape (Rogen, Byrne, Efron), tempo slušne odsýpa, akurát pokračovanie samé o sebe už nemá veľmi čím zaujať, nebodaj prekvapiť. Všetko plynie v nastolenom tóne z prvého filmu a aby sa film niečím odlišoval musel by sa vydať aspoň trochu odvážnejším smerom, prípadne sa oveľa viac utrhnúť z reťaze. Takto sa drží možno až príliš pri zemi a občas servíruje hodnoty ako z rodinného filmu, čo nie až tak ladí s R-kovým ratingom a vulgárnejším slovníkom, ktorý sa tu samozrejme vyskytuje. Bez problémov sa na to pozerá, občas pobaví, vyslovene ničím neurazí a ako som písal vyššie, tentoraz už nemá čím sklamať, akurát sa Neighbors 2 nikdy nezbavia toho pocitu zbytočnosti a opakovania už raz videného. Fajn, ale ... CELKOVO: 3* (6/10) ()

Kaceris 

všetky recenzie používateľa

Veľke sklamanie. Nečakal som síce od tohoto filmu nič prevratné ale prvá časť aspoň ponúkla viac svetlých momentov a dalo sa na to pozrieť. Tu som to mal chuť vypnúť v polke filmu, pretože prvá polka bola v podstate absolutne o ničom. Potom keď to vyzeralo že už sa to aspoň trochu rozbehne tak zas sa to niekde zastavilo. A o tom ako moc to je feministické sa ani nevyjadrujem, áno je to síce o sesterstve či o čom, ale všetko to ukazovalo len na to ako moc sú žený utlačované. Potom postava čo hral Dave Franco (Netuším práve teraz ako sa volá) bola zrazu homosexuál. No dávam tomu 2 hviezdy, a to fakt len vďaka pár svetlým momentom. ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (7)

Reklama

Reklama