Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amos, Clarissa a gang zlodějů spolupracují, aby opustili Zemi. Avasaralaová se pokouší odvrátit brutální vojenský zásah. Vazby nové rodiny Drummerové projdou zkouškou, když život Naomi visí na vlásku. (Prime Video)

Diskusia

mato331

mato331 (hodnotenie, recenzie)

cyphercz

no to závisí od toho ako sa na to pozeráš. Je to katalyzátor fakticky všetkého, ale zároveň to nikdy nebolo v popredí deja. Od začiatku som Expanse bral ako spoločensko-politickú drámu, len zasadenú v 24 storočí, s veľmi dobre vymyslenou a uveriteľnou predstavou budúcnosti ľudstva. Je tam množstvo paralel so súčasnosťou, postavy sa správajú ako normálni ľudia, žiadni hrdinovia a záporáci, len sivé morálne bahno. Čítal som všetkých 8 kníh a až kniha 8 je viac zameraná na protomolekulu. Aj preto sa na to pozerám inak, a pomalé diely o postavách, kde nie je veľa akcie, ma bavia tiež. A nedá sa poprieť, že pomalé diely zamerané na postavy, sú všeobecne hodnotené horšie, nielen v prípade Expanse.

cyphercz

cyphercz (hodnotenie, recenzie)

mato331

proč by neměla být hlavní aspekt seriálu? Co by se stalo, kdyby se Julie Mao "nenakazila" protomolekulou? Naprosto nic z toho děje co jsme viděli v 1., 2., 3. i 4. řadě. Pouze 5. řada má děj, který by pravděpodobně nastal nezávisle na protomolekulu, zbytek naprosto všeho co jsme v seriálu viděli se od ní přímo odvíjí a je s ní pevně spjatý, čili nerozumím tvému argumentu.

na príspevok reagoval mato331

MasterD

MasterD (hodnotenie, recenzie)

mato331

Damn, I feel so humiliated right now :DDD I pokud by protomolekula nebyla to nejdůležitější, tak o čem ta pátá série teda je? Nějaké Bčkové dialogy a snad kromě Amose klišé děj? V knihách to je asi o dost lepší, ale tohle fakt poslední epizoda nezachrání.

thf/42

thf/42 (hodnotenie, recenzie)

Hlavní zápletka je napětí modrý vs červený vs rozdělení šedí. Protomolekula je hlavní katalyzátor všeho a ve všech serích byl až na tu poslední. Rozhodně chybí, jako víc věcí v poslední serii.

Reklama

Reklama