Reklama

Reklama

Predtým, ako som ťa poznala

  • Česko Než jsem tě poznala (viac)
Trailer 10

Louise vie všeličo. Vie, že sa jej páči práca v bistre, a vie, že možno neľúbi svojho priateľa Patricka. Zato nevie nič o klasickej hudbe, nevie, že príde o miesto, a keby tušila, čo ju čaká, asi by prišla o rozum. Will vie, že po dopravnej nehode stratil chuť do života. Vie, čím bol kedysi, vie, že všetko sa mu teraz zdá nepodstatné, a presne vie, ako s tým skoncovať. Zato nevie, že Lou mu vtrhne do života ako náhla búrka. A ani jeden z nich nevie, že jeden druhého navzájom navždy zmenia... (Forum Film SK)

(viac)

Videá (14)

Trailer 10

Recenzie (713)

Sinecod 

všetky recenzie používateľa

Knížku jsem četla a překvapivě se mi líbila, mám zrovna období upindaných cajdáků. Film mě ale dost štval. Sam Claflin strašně divně mluví a Emilia Clarke byla tak plná entuziazmu, že bych po ní něco hodila (chudák Will, ten nemohl). Dost jsem se nudila. No škoda, kniha měla jiné ladění, mnohem příjemnější. ()

Vodnářka 

všetky recenzie používateľa

Naprosto zbytečný film bez jediné dobré myšlenky, který se vás snaží násilně nacpat na hranu emocí, bez toho, aby měly smysl nebo byly jakkoliv podloženy příběhem. Nerozumím, proč vlastně někdo něco takového chce a proč se na to někdo má dívat. Nadsázku ani lehkost, na kterou každý upozorňuje tam opravdu nevidím. Oceňuji každopádně welšskou přírodu, kameru a stylový hadry Emilie Clarke. ()

Reklama

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý vďaka svôjmu námetu mohol skončiť katastrofálne. Ale opak bol prekvapivou pravdou. Vďaka citlivému a presnému herectvu zúčastnených to dopadlo nadpriemerne, ajkeď v niektorých sekvenciách sa ľahúčko prehrávalo, i tak je Me Before You film, ktorý nezapadne prachom, úplne podobne, ako ani kniha. Ideálny kus k večeri so sviečkami. 80% ()

LoLaa 

všetky recenzie používateľa

Příběh Louise a Willa mě dostal už při přečtení knihy od Jojo Moyes. Má očekávání byla obrovská a věřím, že nebýt jich a té skvělé předlohy, možná bych hodnotila plným počtem hvězdiček. Skutečnost je ale o poznání jiná - rozhodovala jsem se mezi třemi a čtyřmi. Oba hlavní herce jsem znala už z jejich minulých rolí (Daenerys z GoT a Finnicka z HG), o to víc jsem se těšila a o to víc jsem byla v případě Emilie zklamaná. Tato role ji podle mého názoru vůbec nesedla a při každé scéně na mě působila uměle a přehrávaně (zvedání obočí, artikulace, umělé úsměvy,...) Sam ale naštěstí tuto malou katastrofu vyvážil, přesně takhle jsem si představovala i Willa v knize. Ale i přesto, že na mě romantika zrovna nesálala a neprobrečela jsem balíček kapesníčků (ty jsem si vyčerpala už při závěrečných kapitolách knihy), hodnotím film lehce nadprůměrně a chápu vysoké hodnocení těch, kteří dokonalou předlohu nečetli a nebyli nuceni porovnávat.. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Často krát bývam pri komentovaní filmov uštipačný, ironický a že vraj aj cynický. Zopár užívateľov mi napísalo, že mnohé moje komentáre sú provokatívne a nenávistné. Bolo mi viac krát vyčítané, že som hater. Asi je to pravda alebo možno ani nie. To je jedno. Je to proste tak, že čo mám na srdci, to napíšem do komentára. No občas sa nájde tak silný snímok, že mi vyrazí dych a stratím reč. Osobne sa ma dotkne. Tak to bolo i v prípade amerického filmu "Predtým, ako som ťa spoznala" (Me Before You), ktorý v roku 2016 natočila anglická režisérka Thea Sharrock. Je to úžasné filmárske dielo, romantická dráma, ktorá sa ma bytostne dotkla. Takže si v tomto prípade odpustím svoje obvyklé silne kritické úvahy a bez zbytočných rečí dám tomuto titulu päť hviezdičiek. ***** ()

Galéria (67)

Zaujímavosti (9)

  • Film se natáčel ve městě Pembroke a na hradě Pembroke ve Walesu. Exteriéry domu, kde bydlela hrdinka Lou (Emilia Clarke), se natáčely v Harrow v Londýně. (PogoJoe)
  • Film byl natočen podle stejnojmenného románu od Jojo Moyes z roku 2012. (SONY_)

Súvisiace novinky

Han Solo a Daenerys

Han Solo a Daenerys

19.11.2016

Emilia Clarke je dobře známá díky seriálové Hře o trůny a pomalu se snaží prosadit na velkém plátně. Dom Hemingway ani pětka Terminátora jí k tomu příliš nepomohly, Emilia to ale nevzdává a po hitové… (viac)

Reklama

Reklama