Reklama

Reklama

The Fialky - Stejná píseň

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
Česko, 2015, 3 min

Recenzie (4)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"V uších máš pořád stejnou píseň, v srdci máš pořád stejný hesla." Tak ta první půlka refrénu na mě absolutně sedí, ale ta druhá "Kámoši jsou rodina a domov je ulice tohohle města." už je poněkud za mnou. Nevadí, protože punkovou duši stále vlastním a tady je v pořádku text, hudba i klip. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Nezaujímavý videoklip, ktorý vlastne potvrdzuje to, že v tomto hudobnom žánri sa takmer nikdy neoperovalo s kvalitou hudobných klipov. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Song "Stejná píseň" je singel z EP "Stínadla 2015", ktoré je súčasťou výberovky k pätnástemu výročiu založenia hudobnej skupiny The Fialky. Je to svižná a melodická pieseň presne v štýle na ktorý som u tejto pražskej kapely zvyknutý. Je to starý dobrý vymakaný punk 77. Natočili ku nej aj dosť dobrý videoklip. Teší ma, že sa Fialkám z Počenic darí a dúfam, že budú hrať minimálne ešte ďalších pätnásť rokov. Sme totiž naladení na rovnakej vlne punk rocku. Punk 77. Inak to už nebude, je to stále dokola "Stejná píseň", ktorá sa mi už nikdy nezunuje a verím, že ani im. Punk 77!!! *** ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama