Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Victoria (Laia Costa) je mladá čašníčka z Madridu, ktorá do Berlína prichádza pracovať a užívať si nočný život. Na konci jednej párty stretne milo vyzerajúceho Sonneho (Frederick Lau) a jeho trojlístok kamarátov z mokrej štvrte. Ale namiesto mátožného opileckého rána čaká mladú Španielku adrenalínová jazda metropolou, namiesto kocoviny boj o holý život. Sonne a jeho partia sú totiž okolnosťami donútení previesť narýchlo bankovú lúpež. A Victoria sa ocitne za volantom auta, ktorým unikajú... (Film Europe)

(viac)

Diskusia

Sepp37

Sepp37 (hodnotenie, recenzie)

DaViD´82

V tom prípade jedine odporúčam film bez titulkov. Ak si teda anglicky znalí a nemecky vôbec, keďže hlavná postava je na tom rovnako, je to celkom fajn zážitok keď si obaja hovoríte "Čo povedal?" 

DaViD´82

DaViD´82 (hodnotenie, recenzie)

Sepp37

Jelikož potrefená husa se vždy ozve... Jednak díky za tip na film a poté asi nejsme na shodné vlně toho, co znamená "přemýšlet nad filmem", to (aspoň pro  mě) není ekvivalentem toho, že buduji očekávání "kdy/jestli/jak se to pohnojí". Což k tomuto filmu patří, ale (minimálně v této podobě) pro mě ani zdaleka neutáhne hodinu stopáže. Rychle se to přejedlo. Příliš na jedno brdo.

na príspevok reagoval Sepp37

Sepp37

Sepp37 (hodnotenie, recenzie)

Zaujímavý film. Bezpochyby nie najlepší. Hercom a kameramanovi klobúk dole že to dali na jeden záber. Trošku to kazil fakt, že tak naivnú/blbú babu by ste nenašli snáď v celom Berlíne. Takéto nezmyselné chovanie ale nájdete v každom druhom filme ktorý tu má hodnotenie nad 70%. Ku koncu už to bolo zbytočne natiahnuté (scéna v hotely).

Inak tí "recenzenti" čo tu píšu že prvá hodina bola totálna nuda. Vám šibe? Ja som každú minútu čakal či ju znásilnia, zabijú, vykradnú tú kaviareň, zdrogujú sa do nemoty, všetko dohromady alebo ani jedno z toho. Keď chcete filmy nad ktorými nemusíte premýšľať skúste trebárs sériu Sám doma.

na príspevok reagoval DaViD´82

Uživateľ Sepp37 zmazal svoj príspevok.

DaViD´82

DaViD´82 (hodnotenie, recenzie)

_marduk_

A zvládl by si u té návštěvy prochodit celou jednu čtvrť od podzemí po střechy, něco ukrást, zastřílet si, vést smysluplné dialogy, sledovat několik linií svých kamarádů, chvíli nepostát apod.? Pokud ano, tak to na těch festivalech vyzkoušej. S dnešními technologiemi v mobilech to zvládneš 

na príspevok reagoval _marduk_

_marduk_

_marduk_ (hodnotenie, recenzie)

Zasa všetci recenzenti, filmový kritici a ďalší milovníci artu striekajú od vzrušenia. Keby som natočil svoju včerajšie 4 hodinovú návštevu baru a chodil s tým po festivaloch tiež by som možno zožal podobné ovácie, ale z hľadiska filmového balansuje tento kúsok medzi hlbokým podpriemerom a odpadom.

na príspevok reagoval DaViD´82, Duotone28

Uživateľ collar zmazal svoj príspevok.

Bluntman

Bluntman (hodnotenie, recenzie)

Hm, ono stačí na jeden záběr natočit naprosto omšelý příběh s idiotskými postavami a ve velkých denících a na áčkových festivalech si z toho sedají na zadek? To asi nesledují žánrovou kinematografii, protože tohle je ozvláštňující leda svou jednozáběrovostí, a to je ještě její důvod velmi sporný.

Enšpígl

Enšpígl (hodnotenie, recenzie)

DaViD´82

Opravdu : viz --- Společnost Film Europe Media Company koupila práva na oceněné tituly Berlinale - Taxi, Victoria a Perleťový knoflík, jež uvede v rámci přehlídky Be2Can od 7. října v pražském kině Lucerna.

Súvisiace novinky

Desátý ročník Be2Can začíná zítra!

Desátý ročník Be2Can začíná zítra!

03.10.2023

Be2Can, přehlídka výrazných filmů ze tří největších filmových festivalů v Berlíně, Benátkách a Cannes, oslaví jubilejní desátý ročník. Odehraje se mezi 4. a 11. říjnem a do programu ji zařadí 28… (viac)

To nejlepší z festivalů v kinech

To nejlepší z festivalů v kinech

28.09.2015

Velké filmové festivalové echo Be2Can 2 se bude konat od 7. do 14. října paralelně v České republice a na Slovensku. Druhý ročník přehlídky filmů ze špičkových mezinárodních filmových festivalů… (viac)

Reklama

Reklama