Reklama

Reklama

Slovensko chutí

(relácia)
Publicistický / Krátkometrážny
Slovensko, 2015, 26 min

Účinkujú:

Silvia Pilková (moderátor), Michal Šiška (moderátor), Aneta Orosiová (moderátor), Jana Lacová (moderátor), Ria Meszárošová

Obsahy(1)

Slovensko chutí je relácia, v ktorej sa tradičné recepty rôznych regiónov Slovenska premieňajú do ľahšej, modernejšej podoby, aby sa tak dostali aj na stoly reštaurácií a našich divákov.

Silvia a Mišo putujú po Slovensku a zisťujú, čo sa v ktorom regióne považuje za dedičstvo kuchyne starých mám. Silvia sa nechá inšpirovať receptami, ktoré jej posielajú ľudia z celého Slovenska a spolu s Michalom si v každej časti jedno tradičné jedlo navaria priamo v domácnosti. (STV)

(viac)

Recenzie (7)

kingpsch 

všetky recenzie používateľa

Napad nie je zly, spracovanie o to horsie. Lezu mi na nervy tie vsuvky kde hovori kuchar a ta moderatorka ako v nejakej reality show, neviem cele mi to pride take silene. Uvidime co prinesu dalsie casti ()

Reklama

dzejnyka 

všetky recenzie používateľa

Silvia je beťárka, vidno, že jej chutí jedlo aj život a že sa priam narodila pre prácu, ktorú robí. Jej knižky receptov, ktoré zozbierala po všetkých regiónoch Slovenska, patria v mojej kuchyni medzi tie používanejšie :-) Nadchla ma aj myšlienka premeny tradičných jedál starých materí na moderné pokrmy, ktoré sa vizuálne ani chuťovo nestratia ani v "lepších" reštauráciách. Oceňujem aj zaangažovanie klasických gazdiniek "z ľudu", hrdých na svoje kuchárske umenie aj nárečie. ()

mckika 

všetky recenzie používateľa

Plne súhlasím s kingpsch. Je to naozaj výborný nápad ale spracovanie je zlé. V prvom rade tam mali dať dobrých moderátorov . Títo su nie až tak sympatický (aspoň pre mňa) a nevedia moderovať . No a tie vsuvky sú bez komentára , určite sa tam nehodia . ()

sahier odpad!

všetky recenzie používateľa

Ďalšia vracanica typu varí každý s každým ,ako keď sexuje každý s každým , vážne ešte nestačilo tých sračiek o varení a jedna je horšia ako ... ()

Reklama

Reklama