Reklama

Reklama

Nezmieriteľní hrdinovia

  • Česko Američtí vojáci (viac)

Obsahy(1)

Brad byl se svojí rodinou na dovolené, když mu na letišti teroristé, v čele s nechvalně známým Carlosem, unesli manželku. Aby ji zachránil, musí se s nimi utkat na život a na smrt. V sázce je ale mnohem víc životů, než si Bred myslí (oficiálny text distribútora)

Recenzie (13)

K.I.N.G. 

všetky recenzie používateľa

...Muž jde zachránit svou manželku a najde ji přivázanou za ruku řetězem k něčemu... Normální člověk použije samopal, který drží v ruce a řetěz přestřelí, popadne ženu, ukryje ji do bezpečí, poté najde ostatní členy komanda a jde si to vyřídit s hlavním mizerou / Americký voják si jde pro klíčky od okovů přímo za hlavním parchantem a to zcela sám, aby se mohlo naplno projevit jeho hrdinství. ...No, člověk si za ta léta zvykne na cokoliv. ()

c.tucker 

všetky recenzie používateľa

Prvotřídní kultovní béčko mého mládí. Nezapomenutná scéna s umělohmotnýma zbraněmi přenesenými přes detektor kovu a rozstřílená kolena Michaela Paré. Celým filmem v podstatě profrčíte ani nevíte jak a moc se toho neděje. Závěrečná likvidace ostrova je senzační. Billy Drago hraje opět padoucha s velkým "P" a je to jedna z jeho nejvyvedenějších rolí. P.S. Velmi směšné bojové scény s Jan-Michael Vincentem, kdy on zvedl nohu - střih - je trochu pootočen, noha klesá a protivník vyřízený. ()

Reklama

choze 

všetky recenzie používateľa

Slušné akční béčko, které připomene Golanův hit DELTA FORCE a které Golan natočil pět let po krachu své fabriky na levná akční béčka Cannon. Ne že bychom to už x-krát neviděli a že by v tom nebyla řada logických děr (moje oblíbená - rukojmí vězněné v místnosti se zbraněmi), ale od úvodu s plastikovými zbraněmi nezachytitelnými letištními detektory až po finále a la KOMANDO zahrnující vyhlazení a destrukci jednoho ostrova plného teroristů to má akci, spád a Billyho Draga v jeho životní záporácké roli. A miniponorky. A samozřejmě nechybí scéna, kdy hlavní hrdina namíří na padoucha s rukojmím bazuku a zařve: "Pusť ji nebo ti ustřelím hlavu!" Produkce: 21st Century Film Corporation (Golanova produkční společnost, kterou založil po krachu Cannonu), distribuce u nás: HamerFilm. ()

Shelby14 

všetky recenzie používateľa

Tento skvost mi tehdy unikl, zkouknul jsem ho na staré VHS až letos. Dávám jednu hvězdu za tu srandu, opravdu jsem se nasmál. Od plastových zbraní, přes zázračné vyléčení prostřelených kolen po mlácení nepřátel dalekohledem. Jen škoda že manželka hlavního hrdiny neukázala prsa, která se tak líbila hlavnímu záporákovi. ()

Grondal odpad!

všetky recenzie používateľa

To najdôležitejšie čo môžem povedať k tomuto filmu je to, že ma dohnal k slzám. To by nebolo až také nečakané, pretože na plač je tu úplne všetko od deja cez scenár až po réžiu a herecké výkony, no napriek tomu sa to aj filmov s podobnými "kvalitami" podarí len zriedkavo. Ale aby som všetko uviedol na pravú mieru, slzy ktoré mi po prvej štvrťhodine tiekli po tvári boli samozrejme slzy smiechu. Nebudem spoilerovať detaily, to proste treba vidieť a nechať sa zas a zas prekvapovať originálnymi filmárskymi postupmi a nápadmi. Po zhliadnutí tohto filmu, mi už ani skvost ako Prezidentov muž nepripadá taký šitózny, ale len nezaujímavo zlý. Tak či onak, zas som si raz rozšíril filmové obzory a vôbec investovaný čas neľutujem, pretože ak je pravda že smiech predlžuje život, tak úvodná štvrhodina mi splatila všetok čas, o ktorý som prišiel. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (1)

  • V automobilové honičce jsou použity scény z filmu Killing Streets (1991), ve kterém Michael Paré a Gabi Amrani také hráli. (slatkac)

Reklama

Reklama