Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všetko alebo nič je príbehom o vzťahoch, ktoré nás valcujú, o ženskom priateľstve, ktoré nás chráni, o mužoch, na ktorých sa nezabúda... aj keď vlastne toho nie sú hodní. Príbeh popretkávaný sarkazmom, humorom, hnevom, beznádejou, vášňou, smiechom, slzami, mužským egom a ženským sebavedomím. Príbeh tak skutočný, že v ňom objavíte samých seba... (Continental film)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (450)

Lyli 

všetky recenzie používateľa

Tak takhle vypadá nezdravý vztah s mužem. Vždycky jsem o tom jen četla v Cosmu, a teď konečně vím, vo co go. Už dlouho se mi nestalo, že bych u filmu vyloženě křičela na hlavní hrdinku: ,,Nééé, to né! S tímhle si to přece nerozdáš!,,. Těch varovných signálů, že Jakub je debil, bylo mnoho, ale evidentně v módu frnda, nevidíte a neslyšíte. Celkem se mi ulevilo, když byl konečně ze hry. Bohužel, mám takový nepříjemný pocit, že doktůrek byl skutečně tou náplastí. Možná jsem jen skeptik. Každopádně, na naše poměry jde o příjemné překvapení. Bavila jsem se. ()

Copacabana 

všetky recenzie používateľa

Čo na to povedať? Môžem to vidieť 100 a 1 krát a stále ma to neprestane baviť. Dej je popretkávaný množstvom pre mňa nezabudnuteľných scén a dojemných dialógov, ktoré neomrzia a doslova vháňajú slzy do očí, na 1 film je ich strašne veľa. Tie veselšie chvíľky striedajú tie, kedy prevláda zúfalstvo plynúce z nemožnosti zmeniť veci. Príbeh je ako romantická rozprávka s trpkou príchuťou, ako to už v živote býva. Film je určený pre ženy, a verím že niektoré scény sú deja vu snáď pre každú z nás. Náhle príchody a odchody do nášho života niekoho koho milujeme bolia asi najviac. Ten kto to zažil, pochopí asi najviac. Nedá sa mi nad tým celým nerozplývať, je to ako pohladenie na duši pre tých, ktorí veria na šťastné konce. ()

Reklama

Fr 

všetky recenzie používateľa

,,MŮŽU NĚJAK POMOCI?“ ... „MŮŽETE SI MĚ VZÍT...“ /// Regulérní koprodukční romantická komedie. No, s tou „komedií“ bych byl vopatrnější, ale směsice obsazení filmu sekne. Ve filmu vo tělesnejch potřebách, který zatemněj mozek (ne, jídlo to není…) si svoje si přihřejvaj Tatry (Vysoký) a homo kluci (to jako že ti chlapi jsou na rozdíl vod smíšenejch furt v pohodě). Ale hlavně - holky po třicítce (aspoň některý) prej chtěj všechno! Nebo nic! Takže vo životě. Ne vo tom mým, ale chápu, že někdo se tady pozná. Nakonec vítězí to votřepaný – že na každýho někde čeká (nějaký) štěstí. Patos? Asi. Ale vodsejpá to, navíc holčičí vobsazení je fajn. Šuká se tady (často), mluví se vo tom, nechybí pravá láska a pravej chlap. Asi víc pro holky… (co já vím…). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou v roce 2010 napsala Eva Urbaníková, neznám. 2.) Bylo mně 30 (a je to poznat). 3.) Mám dva parchanty na krku a nevím, kde najít chlapa. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

Radšej nič ako toto všetko. Zdanlivo dobre rozbehnutý snímok sa po pol hodiny začne rozpadať, aby dokríval do šťastného happy endu za utrpenia znechuteného diváka. Ženský tvorivý tím Evita Urbaníková a Marta Ferencová poskladali príbeh, ktorý sa snaží byť všemožným spôsobom vtipný a moderný. Vtip sa občas objaví, je ho však ako šafránu a modernosť je azda len v päťdesiatich odtieňov submisívnosti na slovenský spôsob, ktorý hraničí skôr s hlúposťou. Je to rýdzo ženský film pre menej bystré romantické duše, nielen pre veľký priestor ženského osadenstva, homosexuálny pár, ale hlavne pre veľmi zjednodušený a plochý pohľad na mužov. S partnerkou sme v druhej polovici filmu len nechápavo krútili hlavou a neverili vlastným očiam... Čo je však na úrovni je casting, herci sú dobre vybraní. Hudba je fajn, pesnička tiež. Všetko alebo nič je zmes všetkého možného, len to nie je romantická komédia na slušnej úrovni. ()

Ampi 

všetky recenzie používateľa

Aby to u mě neměl Po strništi bos v soutěži o 25. Českého lva příliš jednoduché zhlédnul jsem Všechno nebo nic. I když na prvně jmenovaný film, nemá byl jsem na konec docela milé překvapen. Sympatické herecké obsazení a docela dost dobrých nápadů. Sice to jsou slabší 4 hvězdy, stálé to jsou 4 hvězdy. ()

Galéria (99)

Zaujímavosti (31)

  • Ewa Farna mala pôvodne naspievať pesničku "Love is the Only Way", ktorú z filmu poznáte v podaní Alžbety Kolečkářovej. Viac sa jej ale páčila druhá pieseň "Všechno nebo nič", o ktorej tvorcovia ani neboli presvedčení, že ju do filmu zaradia. Teraz je z nej hit v troch krajinách. (monalisa69)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené