Reklama

Reklama

Avril Lavigne - Hello Kitty

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 2014, 3 min

Recenzie (7)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Hello Avril! Najväčší hudobný a video úlet skúsenej speváčky. V tomto prípade je neskutočne viditeľné, ako sa aj tie najväčšie hudobné hviezdy prispôsobujú aktuálnemu štýlu ( aj keď to vôbec nepotrebujú ). ()

Handle odpad!

všetky recenzie používateľa

No, tak tohle bolelo. Totální průser a největší přeslap Avril. Snad bude brzy něco nového, abych na tuhle PŘÍŠERNOU věc raději rychle zapomněl... ()

Reklama

FritoleXx

všetky recenzie používateľa

Vtipné jak lidi nedokáží přijmout změnu. Pamatuju si jak Avril všichni vytýkali, že se z ni stala růžová barbína a po nějaké době si na to stejně všichni zvykli. Teď to vyžene do extrému a já nechci tvrdit, že by se ono video někomu přímo líbilo kdyby to nebylo od Avril, ale určitě by to nikomu nevadilo a dívalo by se na to s nadhledem jako na popíkovou blbinu. Japonské stereotypy možná můžou působit trapně, ale co už.... oni sami se tak prezentují, tak proč ne. Musím taky reagovat na koleguv komentář který to popisuje jako "totální průser". Jestli 97 milionu zhlednutí (O plays na Spotify apod ani nemluvě) znemená průser, tak bych si pár takových průserů taky přál. Vhodný mainstreamový song do rádia, stejně tam je takovýchhle songů mrda a všechny stojí za prd. Avril je alespoň kawaii. :D ()

ChArLeNe odpad!

všetky recenzie používateľa

Strašne hrozný tribute. Celé zle toto. Agent006 - nie každému táto tzv. "zábavnosť" sadne, tak nie každý sa nad touto blbinou môže pozerať z nadhľadom. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (1)

  • Stejně jako písnička, klip byl kontroverzní a vyvolal zvěsti, jestli Avril není rasistka. (GreatestFan)

Reklama

Reklama