Reklama

Reklama

The Ouija Experiment 2: Theatre of Death

  • USA The Ouija Resurrection

Obsahy(1)

Skupinka piatich hercov prišla do malého mestečka v severnom Texase, aby tu, v kine Ritz s pochmúrnou históriou, predstavili svoj film Ouija Experiment (2011). Samozrejme, s premiérou je spojený aj celý rad sprievodných akcií, medzi ktorými je najatraktívnejšou možnosť stráviť strašidelnú noc v kine v spoločnosti tvorcov filmu a nimi použitých rekvizít. Keď sa však hostia začnú zahrávať so špiritistickou doskou Ouija a porušia jedno zo základných pravidiel, vyvolajú na tento svet zlo netušených rozmerov... (beso74)

(viac)

Recenzie (8)

George Stobbart odpad!

všetky recenzie používateľa

V podstate rovnaká, nezaujímavá, amatérska chujovina akou bol aj prvý diel, na ktorom sa podieľali rovnakí tvorcovia i herci. Vznik pokračovania pre taký neznámy total shit síce nechápem, ale budiž. Hlavne, že to má viac názvov než hercov; The Ouija Experiment 2, The Ouija Resurrection, The Ouija Experiment 2: Theatre of Death a The Ouija Experiment: Theatre of Pain. Len akosi pozabudli na The Realm 2, keďže pod takým názvom pôvodne vyšla prvá časť. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Keď som videl v názve Ouija a číslovku 2, zlakol som sa, že Ouija z roku 2014 má pokračovanie už po pár mesiacoch. To, čo som ale spustil, nemalo s týmto nič spoločné. Toto je jeden z TOP 3 najhorších hororov môjho života. Dokonca niekolko minút má film taký zvuk, že hrá len keď niekto rozpráva a keď je ticho, tak akoby žiadny zvuk nejde. A ten černoch s tou pi*ovinou v hlave ma taktiež nehorázne iritoval. Zneužiť prostredie malomesta v Texase na natočenie tohto? By som ich odsúdil na trest smrti (joke), keďže v Texase ich vykonávajú najviac. + telo napoly ()

Reklama

beso74 odpad!

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie šitného filmu, za ktorý by sa aj Ed Wood hanbil. Na začiatku sa pre všetkých nezainteresovaných zopakuje, o čo v prvej časti go (ak by to náhodou niekto nevidel) a potom sa odrazu všetko vysvetlí! Predstavte si, ono to bol len film. A teraz si jeho predstavitelia robia v istom malom americkom meste promotion kampaň, samozrejme s popísmenkovanou doskou zbalenou v jednej z igelitiek. Vo filme nefunguje zhola nič, ani napätie ( to sa skôr zľaknem, keď ráno uvidím svoj ksicht v zrkadle), ani príbeh (tvorcovia sami nevedeli či to má byť vyvolávanie ducha či slasher alebo o strašidelnom dome), ani efekty (duch je pre istotu dosť rozmazaný a vyzerá ako nejaký miestny bezdomovec) a už tobôž nie herci (dobrovoľníci z pohrebného ústavu by určite neboli tak drevení). A navyše, to nie je ani tak blbé, aby to bolo zábavne... ()

kaylin odpad!

všetky recenzie používateľa

„The Ouija Experiment 2: Theatre of Death“ je pokračováním hodným prvního filmu, což v podstatě znamená, že je to ještě o něco horší než první film. Ukazuje se, že tohle prostě není cesta pro filmy, které mají být prezentovány na DVD natožpak v kině. Tohle jsou filmy, které by se měly objevit na YouTube, kde si mohou získat svoje fanoušky, kterých stejně nebude mnoho. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčanie trvalo len 15 dní. (Marceloo)

Reklama

Reklama