Reklama

Reklama

Hora medzi nami

  • Česko Hora mezi námi (viac)
Trailer 1

Dvaja náhodní spolucestujúci, muž a žena, sa s malým lietadlom zrútia uprostred zasnežených hôr. Po čase sa v týchto extrémnych podmienkach medzi nimi vytvorí silné puto. Keď si uvedomia, že k nim žiadna pomoc nepríde, vydajú sa na nebezpečnú a ďalekú cestu naprieč divočinou. Počas nej sa učia vzájomnej tolerancii a nájdu v sebe silu, o ktorej nemali ani tušenie. (CinemArt SK)

(viac)

Videá (7)

Trailer 1

Recenzie (398)

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Místo očekávaného thrillerového survivalu (popravdě jsem ho nečekal, jako jsem si ho spíše přál) jsem dostal docela tuctovou romanci v krásných kulisách a s výbornými herci. Režisér se občas vytasí se slušně natočenou scénou (pád letadla na jeden záběr, útok pumy) ale film se až zbytečně vleče a pozornost si udrží jen díky opravdu skvělým hercům. ()

k212 

všetky recenzie používateľa

To má jako bejt ta aktuální optika, kterou Hollywood hledí na ženskou emancipaci? Prudná hlavní hrdinka, za níž povlává se svými pocity hlavní hrdina? No jasně - vždyť stačí jen prohodit ta stupidní klišé a je to cool modernita. Fuj nechci! A nebaštím to ani Kate, ani Idrisovi. PS se spoilerem: S knihou to má společnej jen pád letadla! ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Takže. Ak sa niekto teší na variáciu snímku EVEREST z doby nedávnej, narazí. Ale viem, že mnohý z vás niesu blbý a po prečítaní synopsie príbehu sa naladia na presne inú nôtu. Ide o príbeh typu ,,katastrofy zbližujú,, a v tomto prípade som ja ako divák mimo. Ak mi nejaký snímok na podobné téma uštedril veľký divácky zážitok, tak to boli napr. TWISTER alebo ROZPÚTANÉ PEKLO, lenže tie práve spadali do kategórie, ktorú som v úvode spomenul. Mám rád, keď v tom žánri niečo niekde buchne, lenže tu sa dívam na zbližovanie dvoch postáv, ktoré vlastne vôbec nevedia, čo chcú ( alebo im to nejako nedochádza ). ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

V tomto príbehu sa stane všetko a nič. Pre mňa neuveriteľné, alebo skôr nedôveryhodné prežitie dvoch hlavných predstaviteľov, potom takmer pád do priepasti, napadnutie divou zverou, skoro utopenie, noha v medvedej pasci, rakovina. A to neviem, či som na niečo nezabudol. Tvorcovia tam proste nahádzali všetko ako do gulášu. Tieto situácie boli ako tak napínavé, avšak každá z nich trvala maximálne minútu. Zvyšok je len nejaký pokec v chladnej pustatine, ktorý má viesť k pre mňa nefungujúcej romantike a veľmi slabému záveru. Dobré herecké výkony tu nestačili na to, aby sa snímok stal výnimočným. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $35miliónovTržby USA $30,339,633Tržby Celosvetovo $61,082,264Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ Herci fajn, tam ani nebolo moc čo pokaziť, máme tú pekne mrazivé prostredie, drámu na každom kroku ako vyšitú, nechýba napätie či dobrodružné scény, len to chcelo obratnejšiu réžiu. /55%/ ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (19)

  • Idris Elba obdivoval, ako Kate Winslet dokáže prepínať medzi prízvukmi. Kým natáčala, hovorila bezproblémovou americkou angličtinou, keď scéna skončila, vrátila sa k svojej britskej: "Ja keď hrám Američana, tak ostávam vo svojom prízvuku po celý čas. Neodkážem to, čo ona, že si len tak prepínam medzi prízvukmi. Hneď som sa jej spýtal: Wow, to je úžasné, ako to robíš?" (Arsenal83)

Reklama

Reklama