Reklama

Reklama

Hora medzi nami

  • Česko Hora mezi námi (viac)
Trailer 1

Dvaja náhodní spolucestujúci, muž a žena, sa s malým lietadlom zrútia uprostred zasnežených hôr. Po čase sa v týchto extrémnych podmienkach medzi nimi vytvorí silné puto. Keď si uvedomia, že k nim žiadna pomoc nepríde, vydajú sa na nebezpečnú a ďalekú cestu naprieč divočinou. Počas nej sa učia vzájomnej tolerancii a nájdu v sebe silu, o ktorej nemali ani tušenie. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (7)

Trailer 1

Recenzie (397)

ripo 

všetky recenzie používateľa

Tak neviem, čo napísať ... Survival epizódy boli príšené, trápne a chovanie Alex bolo na prefackanie v studenom snehu. Klišoidné putovanie zmrznutou krajinou, srdcervúce vyslobodenie zo zajatia hôr a nakoniec presladená romantická limonáda. Hodinu som trpel, potom som to zo slušnosti dopozeral a takisto len zo slušnosti dávam 2** ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Dá se vůbec pokazit Survivor téma, kde je vlastně téměř zaručená divácká pozornost až do úplného konce? Odpověď: Dá! Kate Winslet a Idris Elba se po zhruba 10 minutách zřítí s letadlem do pustých hor a musí řešit svou záchranu. Klidně prozradím že diváka čeká velká nuda a také dost nelogické chování postav. V jednu chvíli jsou oba vyčerpaní, aby se poté ze všech sil pomilovali, aby později opět upadli do absolutního vyčerpání. Úrovně Mezi vlky nebo například Na ostří nože tohle nedosahuje ani náhodou.Slaboučký příběh, zpracování i herecké výkony. 40% za krásnou přírodu. ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa

Dobrodružný upracovaný příběh bez velkých nebezpečí se mění v romantické melodrama. Lidojedská alpská puma chtěla zpapat amerického domácího mazlíčka – ale fuj! Skvělá Winsletová si vybrala špatný film. Film bez života. Zůstat s takovýmhle típkem sám v horách není pro mě žánr romantického melodramatu, ale hororu. ()

k212 

všetky recenzie používateľa

To má jako bejt ta aktuální optika, kterou Hollywood hledí na ženskou emancipaci? Prudná hlavní hrdinka, za níž povlává se svými pocity hlavní hrdina? No jasně - vždyť stačí jen prohodit ta stupidní klišé a je to cool modernita. Fuj nechci! A nebaštím to ani Kate, ani Idrisovi. PS se spoilerem: S knihou to má společnej jen pád letadla! ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Abu-Assad v zovretí hollywoodskeho zveráka zvláda na plátno prenášať akurát všetky survival a romantické klišé a nič viac. Hora medzi nami neprekvapí vôbec v žiadnom momente, ide po vopred vyšľapanej bežkárskej stope a s logikou si nerobí vôbec starosti. Winslet a Elba sú vlastne jediným skutočným pozitívom filmu, pretože funguje medzi nimi správna chémia, len keby sme všetci na ich mieste neboli po niektorých peripetiách minimálne v nejakom fyzikom a psychickom šoku na pokraji smrti, prípadne po smrti. Oni si ešte dobre pokecajú a keby len to... ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (19)

  • Pôvodne sa do mrazivej vody chystala vrhnúť len kaskadérka Kate Winslet, keďže štúdio sa obávalo o bezpečnosť Kate. Kate však bola neoblomná a žiadala režiséra Abu-Assada, aby jej to dovolil: "Ja som človek o vode a ľade. Voda, to som predsa ja!" Kate týmto narážala na rozsiahle natáčanie filmu Titanic (1997), keď bola celé mesiace ponorená vo vode. (Arsenal83)
  • Počas tohto natáčania v roku 2017 vo Vancouveri sa Idris Elba prvýkrát stretol na párty s budúcou manželkou Sabrinou Dhowre Elbovou. (Arsenal83)

Reklama

Reklama