Reklama

Reklama

Miliardové výkupné

  • Česko Miliardové výkupné (viac)
Trailer 1

Keď po autonehode dôjde obom ich rodinám trpezlivosť, Kyle Hartmann (Jeremy Sumpter) a Amy Tiltonová (Phoebe Tonkinová) sa ocitnú medzi ostatnými rozmaznaným, nezvládnuteľnými synmi a dcérami z miliardárskych rodín celého sveta. Všetci sú sústredení na odľahlom ostrove pri škótskom pobreží, kam ich frustrovaní rodičia poslali na drsný kurz prežitia. Rozmaznaní výrastkovia tak dostanú poslednú príležitosť dospieť, vzdať sa svojho ľahkomyseľného života a prijať za svoje činy zodpovednosť - alebo riskovať, že budú vydedení. Ostrov však nečakane prepadne skupina žoldnierov, ktorí zabijú učiteľa aj strážcu a za prepustenie privilegovaných študentov požadujú najvyššie výkupné v histórii - jednu miliardu dolárov. Keď mladí zajatci zistia, že únoscovia ich tak či tak zabijú, rozhodnú sa im utiecť a využiť pritom svoj tvrdý výcvik. Musia vymyslieť skvelý plán, ako oklamať nepriateľa a zostať nažive. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (66)

Ashar 

všetky recenzie používateľa

Napínavý thriller u kterého není dobré moc přemýšlet, jen se nechat bavit a fandit těm našim, aby vyhráli. Sice Kyle nebyl až takový sympaťák, ale časem si to u mne vyžehlil. Líbila se mi i ta myšlenka druhé šance a to, že titul spratek ti tady není k ničemu. Děckám jsem ten skautský tábor i tak trochu záviděl, vždyť se tam měli super. Bylo to spíš jak za odměnu do chvíle, než dorazili ti opravdoví spratci. Závěr byl také mile překvapivý. ()

Gray Wolfman 

všetky recenzie používateľa

Pro mě strašnej průůůůser!!! Čekal jsem něco jako Pustinu s rozmazlenejma frackama, ale tohle fuckt nee. Pravda, parchanti jsou rozmazlení dost a zasloužili by si pořádně na držku, což se bohužel nestane a v podstatě zvládnou zmasit komando "profesionálů", které by v pohodě pondali i Agenti dementi. O dialogách radši ani nemluvit. Jedna hvězda jen za nápad, jinak ruce pryč !!!NEDOPORUČUJI!!! ()

Reklama

Shitonit 

všetky recenzie používateľa

Výborný, pár lidiček, a senza napínavej guláš alá ... teď nevim k čemu to přirovnat, prostě zavři haranty na ostrof, chtěj prachy, něco se posere, tak co s nima? No prostě je pak všechny povraždi ?? Výborná byla ta kladná čubka, jak zlomenou kostí pojebala tu zápornou čubku do krku.. Nějak mi povypadli jména, soráč :-) ()

tron 

všetky recenzie používateľa

"Bohatí hajzli." Ja vlastne ani neviem, čo k Miliardovému výkupnému napísať. Rovnakou mierou, ako je to neurážajúce, je to zároveň i totálne neviditeľné a predvídateľné. Herci nevadia, ale ani nepredvádzajú vonkoncom nič zaujímavé. Ostrovná výprava nie je zlá, ale rozhodne má ďaleko k úžasnosti. Stále sa niečo deje, ale dosť často sú to blbosti. Taká béčkarská oddychovka, ak ste nútení byť doma a fakt nemáte čo robiť. ()

Cinematrix 

všetky recenzie používateľa

Ono se vlastně ani nejedná o rozmazlené fracky, neboť všem hercům táhne na třicítku. Nejde ani o žádnou přehnanou akci, ale o to, čeho je člověk schopen, když mu jde o život. Pak jsme si všichni rovni, ať máme peníze nebo holej zadek. A když někdo z deseti metrů trefí lukem stojícího vojáka a k tomu ještě blbě, nenazýval bych to schopnostmi, nad kterými by nejeden trénovaný lučištník Stoleté války slintal blahem. Překvapila mne navíc velice přehledně zvládnutá kamera. Pravda, jedna scéna tam byla trošku přehnaná, a sice, když jedna kost měla otevřenou zlomeninu ruky, takže jí koukala kost, kterou propíchla krk jedné vojandě, která už taková kost nebyla. Za mě zasloužené tři hvězdy. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo na viacerých miestach vo Walese a na ostrove Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama