Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ďaleká budúcnosť. Pri prenose zmrznutých ľadových objektov zo spustošenej Zeme sa z jedného z ľadovcov vynorí Jason Voorhees a posádka lode má po chlebe. Desiaty diel hororovej série Piatok trinásteho. (POMO)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (338)

DJ Obelix 

všetky recenzie používateľa

Uprimne? Scenar je naprosto debilni, snaha vytriskat posledni mozne prachy z Jasona Vorheese (tedy jeste pred spojenim s Freddym - nutno rici, ze po filmove strance podstatne zdarilejsim) je naprosto evidentni. A za co ze davam ty tri hvezdy? Tento film totiz lze brat jako horor - pote by to bylo neco mezi odpadem a 1 hvezdou, ale pokud se na to podivate s vedomim, ze jde o cernohumornou hlaskarnu, tak nebudete zklamani + scena s dvema slecnama ve spacacich je pro me jeden ze tri NEJORIGINALNEJSICH a NEJVTIPNEJSICH zpusobu zabiti ve filmech vubec... P.S.: Oficialne bych tomu dal 3 hvezdy, ale davam 5 kvuli tomu silenemu mnozstvi "odpadu" od jinych uzivatelu... ()

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Komedie. Bezduchý, ale nesmírně záživný slasher - jedna radost. Jako stupidní hovadina film úspěšně graduje až k samému 'to si snad děláte prdel' konci. Jenže o to vůbec nejde, čekáte snad od desátého dílu v sérii vyvražďovaček nějaký oduševnělý zážitek? Tohle je celé o zábavě, možná až trochu o parodii celého žánru. Vážně nevím v čem je problém, proč si s postavou Jasona trochu nepohrát, v téhle fázi už beztak neměl co ztratit... Jinak musím pochválit dobré vraždy, zejména tu spacákovou. [P.S. - tento díl byl před x lety vůbec prvním, který jsem viděl, takže je v tom zřejmě i trocha nostalgie - každopádně ho ale stále považuju za dobrý, i v rámci komplet série] ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

V živote som nevidel originálnejší spôsob poníženia kultovej hororovej postavy. Je to neskutočná pičovina! Dúfal som aspoň v nejaké to gore, ktoré by tomuto nápaditému slasheru výnimočne seklo, lenže celé je to v tak hlupej rovine, že tu skrátka niet čo poriadne hodnotiť. Inak popravde, keby na mňa spoza rohu vyskočil "Votrelec", asi by som dal aj druhú hviezdu :) no takto ... - 25% ()

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Filmová hororová legenda 80s Jason Voorhees v budúcnosti, vo vesmíre, a to rovno v roku 2455 a vo filme zvanom Jason X??? NO, znie to prinajmenšom trochu divne. Ale prečo nie? Konieckoncov kto videl aspoň jeden diel Piatka trinásteho určite sa na tom bude baviť. Lenže označiť tento film za horor? Čakal som odpad!, nakoniec som dostal salvy smiechu a ani vôbec nevadí, že je to ešte blbšie ako všetky vzvražďovacie horory. ()

Melies odpad!

všetky recenzie používateľa

0 / 10 Slasher bez šťavy a motora, ktorý by ho poháňal vpred - senilná prechádzka kozmickou loďou, kde samotné vraždnenie v podaní mohutného a rešpekt vzbudzujúceho Jasona nepôsobí vôbec drsňácky, ale skôr unudene a silene, akoby ho tam štáb zakomponoval len preto, že v rámci žánru nemal na výber. Filmové nadšenie a šibalské pomrkávanie na divákov očakávajúcich zábavný mix násilia a hutnej atmosféry tu jednoducho nenájdete a nezachráni to ani testosterónom presiaknutá (a správne stupídna) premena nášho kamaráta s mačetou na nezastaviteľný kolos ničiaci všetko, čo mu stojí v ceste. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (20)

  • První premiéru měl snímek 24. července 2001 v Německu na festivalu München Fantasy Filmfest. (Stocki)
  • První snímek hororové série, který používá ve scénách zabíjení digitální efekty pro gore záběry. (gogos)
  • Jason X byl prvním filmem série, jehož rozpočet přesáhl 10 milionů amerických dolarů. Současně však v USA vydělal z celé filmové série nejméně. (gogos)

Súvisiace novinky

Carpenter je Psychopath

Carpenter je Psychopath

18.05.2005

Legendárny John Carpenter (na obr.) sa po štvorročnej odmlke vracia na scénu. Jeho najnovším filmom bude thriller PSYCHOPATH o bývalom agentovi CIA, ktorý je povolaný späť do akcie, aby zastavil… (viac)

Reklama

Reklama