Reklama

Reklama

Horná Dolná

(seriál)
  • Česko Horná Dolná (festivalový názov)

Série(14) / Epizódy(161)

Obsahy(1)

Smiech je najlepší liek! Aj preto Televízia Markíza prináša na televízne obrazovky nový seriál s veľavravným názvom Horná Dolná. Vtipné príbehy svojráznych dedinských postavičiek si nepochybne zamilujete na prvý pohľad. Obyvateľmi Hornej Dolnej sú napríklad ambiciózny starosta, ktorý je voľnom čase vášnivým rybárom, kňaz, ktorý statočne bojuje s pokušeniami, ktoré mu prináša život, či policajt, ktorý sa venuje aj takej závažnej kriminalite ako stratený bicykel. Uvidíte, aké je to byť najväčším frajerom v dedine a zasmejete sa aj na súperení dvoch energických žien o priazeň mužov v obci. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (131)

maramashi 

všetky recenzie používateľa

Prvá séria sa dala v pohode zniesť aj keď tam bolo cítiť to Slovensko a aj ten slovenský humor ale bolo to nad moju mieru spokojnosti, druhá séria už bola o dosť slabšia ale malo to dačo do seba ale potom im keď začali pridávať postavy a príbehy sa začali opakovať tak to kleslo na minimum hodnotenia preto pozitívne hodnotím iba prvé dve série a ostatné išli dole vodou ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Jedziný od nás z dedziny, kerý sa kukal na túto kokocinu bol prismahnutý odjebek Dežo z dolného konca. Ale aj toho to už omrzelo, pretože na tú mizernú bandu slovenských hereckých karikatúr (Polnišová, Sklár, Šebová, Kubovčík, Majeský, Pomajbo), starých krachovancov (Kožka, Landl, Sládečková, Gogál, Skrúcaný) a primitívnych ochotníkov (Heriban, Brajerčík, Tabaček), pod vedením shit-seriálového preborníka (režisér Tomáš Jančo) sa naozaj dlho nevydrží pozerať ani ten najväčší obecný blázon. Odjebkovi Dežovi to chvíľu trvalo pokiaľ "Hornú dolnú" spláchol do žumpy, kam patrí. Avšak každý aspoň priemerne inteligentný divák musí hneď vidieť, že je to odpad! ()

Reklama

cure 

všetky recenzie používateľa

Vítaný vietor na poli zábavy televízneho programu. Samozrejme nie je to zábava intelektuálna, ale to vôbec nevadí, pretože sa na to ani nehrá a vidieť, že herci a scenáristi vedia bravúrne pobehovať na špagáte medzi zábavným a trápnym. Kvitujem dĺžku a snahu o príbeh v každom diely. Spolu so Zborovňou, Susedmi a Sekerovcami najlepšia domáca zábava v TV od revolúcie. ()

Berty00 

všetky recenzie používateľa

Čo povedať...Asi len to že "Slovensko"....Morbidný no aj humorný seríal ktorý si chitil všetko vekové kategórie divákov a mám taký dojem že zachvílku sa z toho stane kult na Slovensku....Mňa asi najviac potešila občasná hudba s naozaj hollywoodskych trhákov....Inač je to len obyčajný slovenský seriál z vidieckych kruhov... ()

dustur 

všetky recenzie používateľa

Musím skonštantovať ,že po dlhom až po velmi dlhom čase ,sa na Slovensku podaril nakrútiť seriál ,ktorý je vtipný ,a každá jedna sranda a hlášky my sedia v tomto seriály.... Premňa my každý z hercov ,kto v tomto hraje príjemne sadnú či už Petra Polnišová ,Marek Majeský , Matej Landl , Zuzka Sebová a takisto ostatný sú príjemne zábavny.... Dobre musím,uznať že možno nie každému sa páči tento druh srandy... ,ale mne to prišlo po dlhom čase fakt vtipné,a možno že moje hodnotenie bude troška vysoké,ale mne tento seriál sadol.... ,a ja dávam ( 4/5 ) ()

Galéria (674)

Zaujímavosti (13)

  • Na prvej časti sa pracovalo podľa Matthiasa Setteleho viac ako 9 mesiacov. (strategie.hnonline.sk) (tommy187)
  • Epizóda Rybník mala stanovenú TV premiéru 19. januára, ale televízia ju nedopatrením zverejnila online už 12. januára. (Karamanlis)

Reklama

Reklama