Reklama

Reklama

System Of A Down - KROQ Almost Acoustic Christmas 2014

(koncert)

Obsahy(1)

Záznam koncertu skupiny System Of A Down ze dne 13. 12. 2014 pořádaného rozhlasovou stanicí KROQ na 25. výročí akce zvané KROQ Almost Acoustic Christmas.

Seznam skladeb:
1. Chop Suey!
2. Soldier Side - Intro
3. B.Y.O.B.
4. Prison Song
5. Aerials
6. A.D.D.
7. Needles
8. Deer Dance
9. Psycho (You Spin Me Round intro)
10. Radio/Video
11. Hypnotize
12. Lonely Day
13. Spiders
14. Question!
15. Toxicity
16. Sugar (hostující kytarista Christopher) (ei.ei)

(viac)

Recenzie (2)

Razzor_82 

všetky recenzie používateľa

Nemá to sílu ani drive těch starých SOAD. Z výborné první desky jen dva songy. Nesehranost kapely je v některých pasážích hodně znát. Serj Tankian se občas netrefí do rytmu. Shavo Odadjian se tváří jako po velké lajně. Průměrný koncert. 6/10 ()

Crash master 

všetky recenzie používateľa

Viac ako ročná pauza sa opäť prejavila, ako inak, na výkone Serja Tankiana, ktorému v súčasnosti veľmi prospieva, ak má na práci dlhšiu tour, počas ktorej dokáže svoj hlas vypilovať k dokonalosti. Počas Chop Suey! síce predviedol skvelý výkon, celkovo však jeho hlas postrádal silu, ktorú zvyčajne máva. Na druhej strane, Daron Malakian sa po dlhých rokoch objavil so svojou starou gitarou Ibanez Iceman, s ktorým si ho všetci spájame. Koncert pre KROQ trval len hodinu, a tak sa niekoľko veľmi hraných a známych songov ako Suite-Pee či Suggestions nedostalo do setlistu. Keďže sa jedná o staršie kúsky, bohvie, ako by si s nimi Serj poradil. Prenosu nepomohlo ani otravné cenzurovanie, ktoré bolo aj tak nepresné. Počas záverečného songu "Sugar", si chlapci pozvali na pódium Christopera z Make-A-Wish Foundation, ktorému tak splnili jeho sen zahrať si s nimi na pódiu. Pekný záver tejto nie úplne najlepšej show. V roku 2015 sa kapela vydala na dlhšie turné po celom svete, počas (zatiaľ) posledných koncertov v júni sa Serj opäť "dostáva do kondície". Dúfam, že si ju udrží na dlhší čas. ()

Reklama

Reklama