Reklama

Reklama

Andyho dobrodružstvá s dinosaurami

(seriál)
  • Česko Andy a dobrodružství s dinosaury (viac)
Rodinný / Dobrodružný
Veľká Británia, 2014, 20x14 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Britský dobrodružno edukatívny seriál pre deti. (STV)

Recenzie (5)

anderson 

všetky recenzie používateľa

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: STV 2 = 21.12.2014, réžia slovenského znenia (RTVS 2014) = JOZEFÍNA ŠUJANOVÁ - Andy, mamľas s tupým výrazom na tvári, pracuje v múzeu. V každej epizóde pomocou akýchsi starodávnych hodín - obvykle na absolútne iracionálny popud svojej rovnako imbecilnej kolegyne - cestuje časom do praveku. Tam plní rôzne nezmyselné úlohy a pobehuje medzi CGI (podotýkam, že kvalitu ala JURSKÝ PARK nečakajte) dinosaurami. Netuším ako mohlo niečo tak dementné vzniknúť práve v BBC, ale všetkých rodičov pred nebezpečnou debilitou tohto cyklu vopred varujem. So vzdelávaním to nemá absolútne nič spoločné. (4.1.2015) ()

Reklama

skeptic 

všetky recenzie používateľa

Dosť trápne, dementné ako sa patrí :) to asi preto že je to pre deti, treba však podotknúť že to má aj svoju informačnú hodnotu, no žiadny dokument nečakajte je to určené čisto pre detských divákov. Časť ked sa nachádza Andy v praveku je vystryhnutá z iných dokumentov dohodený je tam už len Andy, takže za originalitu by tento seriál veľa bodov nedostal. Pobavilo má pár scén ako napr. keď diplodokus doslova odprdol Andyho :), myslím si že tento seriál až tak deťom nezaškodí o dospelých to už samozrejme neplatí 30% ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Čisto detské predstavenie sveta dinosaurov s extrémne infantilným a pojašeným Andym. Mojim dcéram sa to páči a ja si s nimi musím len každý diel odtrpieť a čo-to dovysvetľovať, pretože hľadať nejakú informačnú hĺbku v tomto seriály vážne nemá zmysel, a to ani z detského hľadiska. 40/100 ()

Sashmen13 

všetky recenzie používateľa

Dnes jsem omylem viděl jeden díl, ježiš, ta scéna jak cestoval tím hodinovým portálem byla úžasná. Ty grimasy a výkřiky, top notch cringe... ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama