Reklama

Reklama

Traja psí mušketieri

  • Česko Tři muŠTĚKýři zachraňují Vánoce (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Len zopár dní pred Vianocami sa tri malé biele chlpaté šteniatka ocitnú na ulici. Odvážne psíky neváhajú a púšťajú sa do boja s veľkým neznámym svetom. Pomáhajú chrániť mesto pred zlodejmi vianočných ozdôb a inými zloduchmi. Keď sa párik zlodejov vláme do domu a ukradne vianočné darčeky a všetku výzdobu, musia traja statoční psí priatelia vyňuchať spôsob, ako rodine zachránia pokojné a šťastné Vianoce. Hladoš Hafos, krasoň Aportos a milovník dobrodružstiev Azoramis sa vydávajú na cestu, akú doteraz zažili iba skutoční traja mušketieri. Keď sa ale v meste objaví obávaný lovec stratených psov, aby ich odchytil a zatvoril do útulku, naši hrdinovia budú potrebovať pomoc od samotného Santu Clausa! (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (9)

Enzo555 

všetky recenzie používateľa

Skvelá komédia! Už len tá scéna, keď pomocou prehryzaných káblov tri MINIpsíky ukradnú auto :D /Bonus- Obtloustlý Dean Cain a nemožne animované ňufáky. Nemožne v zmysle otrasne ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

"Traja muštekieri zachraňujú Vianoce"? Čo to je? Žeby vianočná variácia na román francúzskeho spisovateľa Alexandra Dumasa staršieho? Budú Athos, Porthos a Aramis zachraňovať Vianoce? No neviem, tak som si to skúsil pozrieť. Avšak hneď na začiatku mi bolo jasné, že to s Dumasovými mušketiermi nemá nič spoločné. Je to totiž o troch malých, bielych, chlpatých, dosť protivných, hovoriacich psiskoch. Hafos, Aportos a Azoramis sa vydajú na trestnú výpravu proti dvom hlúpym zlodejom, ktorí kradnú vianočné darčeky a výzdobu. Je to teda poriadna kravina. Najotrasnejším prvkom tohto braku je to, že reálne, živé psy hovoria tým spôsobom, že majú počítačovo animované tlamy, a nejakí herci ich nadabovali. Na to sa nedá pozerať. * ()

elimS 

všetky recenzie používateľa

25% - komentář 20ti slovy: Samozřejmě je to kravina na entou, ale kupodivu mě pár scének a hlášek pobavilo. Pokud je vám 6 a míň, budete se náramně bavit. ()

Oralfabet 

všetky recenzie používateľa

Shlédnuto v rámci maratonu náhodných pičovin. Ten název mě dost nalákal a nakonec jsem nebyl vůbec zklamán. Mimochodem, zdálo se mi to nebo tam byl odkaz na Monty Python a Svatý Grál? ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama