Reklama

Reklama

Pri údržbe vedenia vysokého napätia pracujú elektromontážne tímy vo veľkých výškach a v každom počasí, len aby zabránili výpadkom dodávky elektriny. Práca pod vysokým napätím je extrémne nebezpečná, a tak aj tá najmenšia nepozornosť môže stáť drsných a statočných chlapov život... Pri oprave vedenia vysokého napätia zastihne montérov smrtonosná búrka a jeden z nich zomrie. Skúsený a rešpektovaný predák elektromontážnej čaty Beau Ginner (John Travolta) sa cítil byť za bratovu smrť zodpovedný. Sužovaný pocitom viny adoptuje jeho osirotenú dcéru Bailey  (Kate Bosworthová) a s láskou ju vychová. Dnes však Beau nie je nadšený, že jeho dospelá neter sa zamilovala práve do mladého a ľahkovážneho inžiniera Duncana (Devon Sawa), s ktorým má dlhoročné spory a zlé skúsenosti. Mladý muž navyše pochádza z rodiny alkoholikov a môže zničiť Baileinu sľubnú budúcnosť. Blíži sa sezóna búrok a uragánov, kedy celému okresu hrozia výpadky elektriny. Je zrejmé, že každý chlap z tímu predáka Ginnera bude musieť nasadzovať svoj život v extrémnych podmienkach. Ale možno to bude aj šanca, aby Beau zistil, že sa v potenciálnom zaťovi mýlil. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Ouwen

Ouwen (hodnotenie, recenzie)

vegetol.mp , Lacike

pánové, já mám modem a jen jsem měl možnost číst o tomhle pár článků, že to bude akční...

ale tak nevadí, počkám si na komentář vegetola potom. :)

na príspevok reagoval Lacike

Ouwen

Ouwen (hodnotenie, recenzie)

vegetol.mp , Yoshitsune

mne nestačí brutalita, já chci aspon kus choreografie a dynamiku a nemám rád hromadu gansgterů na sobě.. ale jinak máš dobrej čuch a víš co chci

 

vegetole, nevadí stejně tomuhle filmu dám šanci. travolta není špatnej v akci.

na príspevok reagoval vegetol.mp, Lacike

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Tohle vypadá jako slušnej dvd film. Možná do pár kin, aby se neřeklo. Oproti  marvelovkám by to nemělo šanci. Bohužel.

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

vegetol.mp

Ci Stoneovej a ostatnym daju nejaky ten milion zalezi od produkcie.

Voltage Pictures sa mi zda ako studio, ktore sa snazi o nejaku kvalitu a tak podla mna väcsinu rozpoctu naliali do natacania a väcsim honorarom vyplatili maximalne jednu hviezdu, ktora uplne staci na plagat. A ci Stoneovej postavu bude hrat ona alebo nejaka ina hviezda o ktorej si väcsina ludi mysli, ze uz nezije je uplne jedno.

 

Co myslis. Pojde tento film do sirokej kinodistribucie v USA?

Podla mna asi nie.

na príspevok reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

Lacike

No právě. Vzhledem k tomu, že různý VanDammovky, Lundgrenovky a Seagalovky stojí něco od 5  do 10 mega, tak mi přijde, že rozpočet 10 mega na takovej typ filmu je dost málo. Travolta si určo řekne aspoň tři a i ta Stoneová, i když za zenitem, si aspoň mega nechá vypaltit. A vůbec nevím, kolik může brát Kate Bosworth, ale minimálně půl mega si vezme. Ale točí se to v Kanadě, která filmy dost podporuje. Takže třeba natočí díky pobídkám film za 20 a vyjde je na 12:)

na príspevok reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

vegetol.mp

Podla mna to celkom sedi.

Ten film natacali v nejakom lacnom zapadakove. Nic extra drahe v trailery nevidno, jediny herec, ktory simohol pytat 1-2 megovy honorar je Travolta, nech uz si o Hacklovi myslim cokolvek, tak aj tie medvede vyzerali na 10 mega slusne. Evidentne to s peniazmi vie.

Ked to porovnas s 8-10 megovymi Seagalovkami v ktorych mas 1 nahanacku, 1 vybuch, 2 prestrelky a 3 parsekundove bitky, tak sa mi Life on the Line zda ako dost predrazeny film. Aspon jedneho medveda tam mohli dat. :))

na príspevok reagoval vegetol.mp

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Vyzera to super. Snad to tentoraz dopadne dobre a nie ako minuly Hacklov film. Ale tentokrat tu nebudu ziadne digitalne medvede, takze som kludny. :))

na príspevok reagoval vegetol.mp

Reklama

Reklama