Reklama

Reklama

Tajomstvo lásky

  • Česko Ve znamení lásky (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

V malom pobrežnom mestečku pracuje veterinár Travis Shaw (Benjamin Walker) so svojím otcom Shepom (Tom Wilkinson) a má blízky vzťah so svojou milovanou sestrou Steph (Maggie Grace). Travis má veľký úspech u žien a momentálne sa stretáva s príťažlivou Monicou (Alexandra Daddario). Keď sa do vedľajšieho domu prisťahuje študentka medicíny Gabby Hollandová (Teresa Palmer), nový sused Travis jej spočiatku poriadne lezie na nervy. Ale keď jej priateľ Ryan MacCarthy (Tom Welling), ktorý je zároveň lekárom v tej istej nemocnici, kde pracuje, potrebuje vycestovať do iného mesta, medzi Gabby a Travisom začne vznikať vzťah a zaľúbia sa do seba. Z ničoho nič sa však Ryan vracia a navrhuje Gabby sobáš. Gabby je tak nútená urobiť najdôležitejšiu voľbu svojho života... (TV Markíza)

(viac)

Videá (13)

Trailer 2

Recenzie (60)

Warlukyn 

všetky recenzie používateľa

Kýčovitý jak sviňa, ale mega super film, trošku sem čekal jinej konec, ale tím je to větší mazec :) v 66. minutě filmu trošku víc rozhovor, jak ve filmu 5 centimetrů za sekundu. Mám zmáknutý všechny Sparkse, ale absolutně nechápu, jak může mít film Milý Johne s připrclim Channing Tatumem, lepší hodnocení, než tenhle podceňovanej film..... ()

Riddick77 

všetky recenzie používateľa

Televizní záležitost na propršené nedělní odpoledne, jež nemá vážnější ambice zaujmout hloubkou v jakékoliv z myslitelných kategorií. Přímočarý, předvídatelný a fádní příběh o "pravé" lásce, v němž romance neodvratně směřuje stále stejným tempem z bodu A do bodu B. Pobavila míra absurdity některých situací a lehkovážnost hlavní ženské postavy, která se po vetšinu stopáže jeví jako bezcharakterní a bezpáteřní blbka. Sparksovky mám rád, ale tohle snad ani není příběh, tohle je spíš rozpracovaný motiv. Emoce nula, romantika na bodu mrazu, dramatické scény nevěrohodné. Za "nestárnoucí" pejsky hvězdička ;-) 2/10! P.S.: Předloha musí být neskutečně nudné peklo... ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Toto bolo ešte presladenejšie, ako káva, do ktorej ste omylom frcli 10 kociek cukru. The Choice už ani nebol gýč, bolo to niečo úplne nové. Všetko je nádherné, podmanivé. Rozprávková príroda, romanticky zapadajúce slnko. More. More predsa nesmie chýbať. Psy rodia megarozkošné šteniatka, nad ktorými sa všetci dospelí topia ako zmrzky na augustovom slnku. Muži sú vysokí atléti s dokonalým, ukážkovo vybieleným chrupom. Zbožňujú sex, ale zároveň si vážia ženy. Majú tiež, pravdaže, super účesy. Ženy majú dokonalé telá, vlasy a úsmevy od ucha k uchu. Každý žartuje s každým, ale mimoriadne neškodne a milo. Občas niekto zomrie na rakovinu, ale sú z toho vyvodené múdre preslovy o tom, že život je krásny a smutný zároveň, takže zas sme o čosi múdrejší. Všetko je ukážkové, nikto nie je vyložene zlý, nedajbože zákerný. Všetci sa úprimne a nadovšetko zbožňujú, muž a žena sa milujú nežne, potichu, jemne a pri západe slnka, pričom do toho musí hrať sladkobôľny slaďák. Manželský sľub (s Channingom Tatumom a Rachel McAdams) a Zápisník jednej lásky (od rovnakého spisovateľa) boli oproti The Choice psychotrilery ako od Davida Lyncha. Je to bohato pocukrované, nechutne rozkošné a odporne pôvabné. Poviete si, že toto je proste kurva moc, ale popritom sa nasprostasto uškŕňate a ste zvláštnym spôsobom spokojní. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Tak toto bola planoba na n-tu a picovina vsetkych picovin. Ja viem, svet ktory zdielaju tuna filmove postavy - to je svet plny volovani a sakrovani. No ale taky svet ja jaxi nezdielam - naopak - to sa bude u mna picovat a kurvovat, opakujem Picovat a Kurvovat. Lebo sa odmietam zucastnit sveta tychto postav vo filme, jelikoz evidentne je to svet plny vonavuckych kvetov a nadhernych farebnych motylikov, navyse vyhriaty slnkom kde najvacsim priestupkom je volovani a sakrovani. Tu kurvovat a picovat budem jak chora vrana. Presladenejsie debiliny su snad len tie s Rokom Hadsnom - to su filmy tak sladke, az su odporne. Odporucam zist reziserovi Rossovi Katzovi z jeho vzdusnych zamkov s5 do reality - hm, zacat moze povedzme noirom Sunset Boulevard,a pokracovat brutalmi ako Kladivo na Carodejnice a Medusa Touch. Jo a kedze navrhujem este vacsi navrat do reality, tak reziser by si rovno mohol precitat Cernou Knihu Komunismu, to je masaker. Toto je picovina, kralovna vsetkych kurev a extremne smradlava zumpa tak za 12 % ()

Ephemeris 

všetky recenzie používateľa

Aj tak si myslím, že je veľmi divné, aby chlap-spisovateľ písal romány tohto typu. Nicholas Sparks musel mať možno nejakú ujmu z detstva, možno ho mama nútila nosiť dievčenské šaty, prípadne ho spolužiaci strkali dole hlavou do záchodovej misy alebo už neviem, fakt... Alebo tie knihy za neho píše nejaká nastrčená autorka, možno sestra, aby sa brat mal dobre. Ale predsa tie jeho výplody sú o niečo lepšie než Pilcherová a spol. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (2)

  • Film byl natočen ve Whiteville v Severní Karolíně. (BloodMax)

Reklama

Reklama