Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupinka lidí bojuje o život ve městě zamořeném zombie. (Filmbox)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (105)

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

Co si budeme nalhávat. Tento film je enormní píčovina! Příběh ve stejnojmenné hře stál rovněž za hovno, ale alespoň jste mohli masakrovat zombíky za použití nejrůznějších zbraní, což člověka na pár chvil zabavilo. Příběh v tomhle filmu je snad ještě více pofidérní. Absolutně se na něj nedá koukat, stejně jako na ústřední tři postavičky, které vyhrabali v ubohých seriálech a neúspěšných TV filmech, takže i ten, kdo film doposud neviděl dovede vydedukovat, že si zrovna s herectvím netykají. Zmínku si zaslouží pouze akce, které je bohužel hrozně málo. Celá omáčka kolem je nepoživatelná. Hrozně to zapáchá amatérismem. Dost mi také vadily živé vstupy ze studia, kde vede rozhovor hloupá moderátorka s ještě hloupějším hostem. Jako celek je to velký hnus a silně zmařený potenciál. Chtělo to více akce, sympatičtější postavy a hlavně méně těch zbytečných keců. Film se moc soustředí na debilní příběh a pro nic jiného nezbývá čas. Přitom má tahle píčovina skoro dvě hodiny. Dávám jednu zapráskanou hvězdu. ()

Wiikii 

všetky recenzie používateľa

Dead Rising jde v podobných stopách jako jeho herní bráškové. Jde o určitý morbidní humor typu: Zombií táta jde po ulici s na břiše upevněným šátkem na miminka ve kterém je i jeho v tu dobu již na půl snědená ratolest, ze které si ještě ukusuje. atd.. A ono by to možná i fungovalo, kdyby tam nebyli dolarové zombie(lidi co neumí vůbec hrát zombie), a mělo to o něco chytlavější příběh co by ve Vás vzbuzoval alespoň nějaké napětí, tak by to nebylo špatné. . .. Ale jinak vše vynahrazuje chytlavá akce a povedené masky. .... HODNOCENÍ: 60% (3*) ()

Reklama

VasaX 

všetky recenzie používateľa

Ač u Béčkových filmů na náměty hry nemám vysoká očekávání, tady jsem doufal alespoň ve špetku humoru a stylu ze hry. V podstatě se mi toho i dostalo. Watchtower jede v duchu hry, bohužel toho humoru (a vychytávek typických pro hru) tam moc není, jede se spíše na vážnější notu. Ale to není nezbytně špatně. Zombie film je to dobrý, spíše dobrý průměr, a pro fanoušky hry to má přidanou hodnotu. Za mě spokojenost, ale pokud tohle běžnému diváku unikne, o nic moc nepřijde. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Na Poli zombie filmov /lenziho filmy, Dawn of the Dead, Night of the Living Dead/ ide o priemerny zarez. Hordy zombies su fajn, dokonca to tych ludi, prezlecenych za zombies aj bavilo, len bolo vidno, ze obcas nevedia, co maju robit a ako sa nakazene zombies spravaju. Kludne ulice ovladnute hordami zombies su vyborne, ale ako je u hororov dobrym zvykom, logika kriva na obe nohy a herecke vykony ? No, radsej pomlcim /ziadne, alebo priserne podpriemerne/. To je ale uz zvykom peknych par rokov v hororoch. 60 % ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Chase Carter pracuje ako investigatívny novinár televízie "UBN" v štáte Oregon, kde doposiaľ kľudné ulice ovládli hordy krvilačných zombie, bažiacich po ľudskom mäse. Liek vyvinutý spoločnosťou Zombrex, ktorý ochraňoval pred nákazou nečakane prestáva účinkovať. Všetkým, ktorí boli doteraz na bezpečnej strane mesta, neostáva nič iné, iba sa všemožným spôsobom postaviť rozrastajúcemu sa nepriateľovi. Času však nie je na zvýš. Armáda U.S. udáva časový limit do začiatku bombardovania stíhačkami. Podarí sa Chaseovi a jeho náhodným známym dostať do bezpečia? Očakávať duchaplnosť príbehu od snímku, ktorý verne podľa predlohy kopíruje hru z konzol, ktorá prekypovala kadečím, len nie spomínaným prvkom, je úplne scestné. Takže predtým ako si niekto zoberie tento film na paškál, nech si zahrá aspoň dva levely, aby pochopil, že jedinými atribútmi, ktorými mohol Dead Rising zaujať, je humor, nápaditosť mordovačiek, no a samozrejme gore, lebo čo by to bolo za zombárinu bez mäsa a kosti. Snímok mi vôbec neprišiel lacno spracovaný, masky boli taktiež na solídnej úrovni, takže z hororového hľadiska Dead Rising výslovným sklamaním určite nie je. Škoda len, že úplne postráda akúkoľvek atmosféru a napätie. Nič v zlom, ale svetlo sveta v minulosti spatrili rozhodne horšie snímky, pri ktorých sa mrhalo hviezdami jak eurami v parlamente - 55%. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (6)

  • Vo filme je odkaz na hlavného hrdinu z hry Dead Rising 2, Chucka Greena. Jeden zo zombies má na sebe taký istý žltý kabát, aký nosila v hre práve táto postava. (beso74)
  • Dej filmu zachytáva udalosti, ktoré sa odohrali po skončení hry Dead Rising 2 a pred začiatkom Dead Rising 3. (beso74)
  • Chase (Jesse Metcalfe) má na sebe oblečené tričko, na ktorom je zobrazený Servbot, postava z PC hry Mega Man Legends, ktorú podobne ako Dead Rising produkovalo štúdio Capcom. (beso74)

Reklama

Reklama