Reklama

Reklama

VOD (1)

Byť úspešným lupičom vyžaduje mať pevné nervy. A keď ste k tomu aj učiteľom na strednej, potrebujete pevné nervy a vražednú bezohľadnosť. A presne vďaka tomu pri tabuli uspel bývalý zločinec a samozvaný učiteľ Zeki Müller (Elyas M´Barek) v bláznivej školskej komédii Fakju pán profesor 2. A teraz je Zeki Müller späť. Nemá to však vo svojej pedagogickej kariére jednoduché. Čakajú ho ranné vstávania a pubertálni študenti. Na základe toho mu jeho kariéra učiteľa príde omnoho náročnejšia ako jeho doterajšia kriminálna minulosť. Vďaka kontaktom z minulosti sa dostane k slušnej hromade diamantov, ktoré rafinovane ukryje do plyšového medveďa. Lenže jeho tak trochu strelená kolegyňa Lisi Schnabelstedtová (Karoline Herfurt) plyšového medveďa venuje detskej charite v Thajsku. (Barracuda Movie)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (423)

MikeCool 

všetky recenzie používateľa

Čechy tolik oblíbená komedie tu má očekávané pokračování. Je krásné, že i komedie z Evropy může vykřesat slušný balík a ještě k tomu to může být dokonce i vtipné, což druhý Fuck Off Hollywood rozhodně je! Je pravda, že jsem se asi nebavil tolik, jako u prvního dílu, nicméně režisér Bora Dagtekin i tak udržel tu dobře rozjetou laťku humoru, svižnosti a příběhu na vysoké úrovni, což jen tak někdo nesvede. Za mě rozhodně velká spokojenost. I ten dabing se dal skousnout, ale dabované nepovedené záběry fakticky bijí do uší! :-D ___ (Cinestar, Hradec Králové) ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Pokračovania úspešných filmov zväčša už nedosahujú takú kvalitu ako "jednotky" - a to je presne aj tento prípad. Fack Ju "dvojka" nebola síce až tak zlá, ale už to stratilo tú svoju prvotnú atmosféru a napriek tomu, že boli zachované postavy, tak aj so zmyslom pre humor to upadlo - hoci stále sa aj tu našli niektoré dobré scénky, nad ktorými sa dalo pousmiať. Ale oveľa viac ich pôsobilo skôr nátlakovým a trápnym dojmom. Už to jednoducho proste nebolo ono, a nepomohlo tomu ani exotické prostredie Thajska, ktoré so sebou nieslo obrovský potenciál. Žiaľ nevyužitý... ()

Reklama

kingik odpad!

všetky recenzie používateľa

Zklamaný německý divák Hans Štetke se nenechal odradit nevalnou úrovní prvního dílu a kino poctil svojí návštěvou i podruhé, neboť nadále věřil v sílu německého národa a chtěl vrátit hrdost německé kinematografii. Ale opět si jen stěžuje: Na ja, sehr witzig! Nemecky narod je f slzach. To neny rezšiser, das ist ein Terorist! Warum nemecky narod must platyt za takofi scheiße Spielfilm. Když byl meine Onkel na fronte, sčilel takofi tčerny žebraky do hlafi, ale any fe snu by cho nenapadlo, že jednou bude botyč chrat v nemeckym filmu. Ja zirala na to jak na zjefeny. Kein ftyp, co tochle mnelo byt?! Nemecky narod habe kein respekt. Toho tčernycho Kerl by nefipral any Ariel. Na to se nedalo dyfat. Nykdy by mne nenapadlo, že lze jit sehr chluboko, ještě chuř než poprfi. Ja nepofazšofala kino nafščeva za wichtig, ale když se chraje nemecky Spielfilm, je to pžimo narodny pofinost. Unbekannte cherci, jak z total ochotnyk difadla. Našch narod milofal Vlastu Buriana, aber hier nebyt ftyp, jen Große Scheiße. Meine chrdost klesla na nejnyžši urofen. Sedam do Volkswagen, necham se fichulit od Claudia Schiffer a pak umyslne sjedu ze skaly. Nicht mehr, bitte. A já dodávám: film na rozleptání mozku. Kurva, jak toto může být v červených číslech?! Tenhle film absolutně nesnese srovnání s žádným jiným filmem. Jsem svědkem zrodu nového žánru zvaného Deutsche Stupidum. Dvě hodiny mně připadaly jako věčnost. Jo, německá kvalita, pevnost a blbost. 0% ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Je to síce fajn a znova som sa bavil, ale Fack ju Göhte Vol. 2 je trošku slabší. Bolo to cítiť hlavne v tých vtipnejších pasážiach, ktoré niekedy alebo nie v takej miere ako prvý diel boli viac trápne ako vtipné. Každopádne pán profesor aj zo svojou triedou idiotov je späť a znova sa jedna o celkom fajn srandu. Škoda len, že sexi pani učiteľka nedostala toľko priestoru ako v prvom diely. Za to im posielam do Nemecka jedno Fakju. 75% - 4* ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Viac menej to isté, čo prvá časť, pričom opäť platí, že dvakrát opakovaný vtip už nie je tak vtipný. Uletenosť série už beriete ako fakt a nie je potom tak prekvapivo zábavná, ako na prvý krát. A to to ani na prvý krát nebolo, až na pár super momentov, žiadne komediálne terno. Musí sa stále brať ohľad aj na tú pribrzdenejšiu sortu puberťákov, takže trápne vtipy sa striedajú s tými priemernými a lepšími. Ale cítiť, že na tretí krát, pokiaľ sa nejaký scenárista poriadne neutrhne z reťaze, to už bude vyložene sklamanie. ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (10)

  • Film prelomil nemecký rekord v tržbách počas otváracieho víkendu pre nemecký film (s 2,1 miliónmi vstupov, celkovo približne 17,7 milióna eur). (WalterIK7)
  • Po skončení závěrečných titulků je možné sledovat nevydařené scény. (Cheeker)

Reklama

Reklama