Reklama

Reklama

Jason Kelly (Zac Efron) má pred sebou skvelú budúcnosť. Je na najlepšej ceste stať sa partnerom v prestížnej advokátskej kancelárii a o týždeň si berie za manželku dcéru svojho šéfa. Dobre vychovaný mladý muž však neuvážene súhlasí, že odvezie svojrázneho starého otca Dicka (Robert De Niro) na jarné prázdniny...a svadba je zrazu v nedohľadne! Divoké študentské večierky, barové bitky a nikdy nekončiace karaoke noci si Dick vychutnáva plnými dúškami a Jason sa chtiac-nechtiac vezie s ním. Keď sa najlepšia party ich života blíži ku koncu, dedo s vnukom zistia, že napriek tomu, že sú tak rozdielni, ich predsa len niečo spája... (Forum Film SK)

(viac)

Videá (18)

Trailer 1

Recenzie (347)

Fíla 

všetky recenzie používateľa

Odpočinková komedie, v podání dědy, co si chce za každou cenu, po smrti své manželky, užít zbytek života. Zac Efron, působí jako kormidlo, které řídí tuhle loď, přičemž de Niro, je jejím kapitánem. Konzistence, mezi nimi funguje a provádí diváka, touto šílenější plavbou. Nevidím tu ovšem nic, co by bylo na víc. Pěkně se to zahrálo, pobavil jsem se, v pasážích, které sice byly šílené, nicméně ne překvapivé. Za mě film, který si rád pustím, když se budu nudit, nebo si budu chtít pustit něco, co vím, že mě lehce pobaví a při tom nebudu zklamaný. ()

Triple H 

všetky recenzie používateľa

Dosť veľká sračka, ktorú pred odpadom zachraňuje fakt, že film má tempo, energiu a energickí a snaživí sú aj Efron a De Niro. Efron si ma postupne získava, pretože na svojej kariére poctivo maká a zlepšuje sa. De Niro oproti svojim ospalým výkonom z posledných rokov pôsobí osviežene, čo poteší tiež. Bohužiaľ však obaja páni prepožičali svoju snahu a talent vrcholne trápnemu scenáru. Ako im to silené fuckovanie, dildovanie, gayovanie a pod. mohlo na papieri pripadať vtipné netuším - každopádne výsledok sa väčšinou míňa účinkom. Ďalší súkromný problém mám s tým, keď nám partička milionárov, snobov a uhladených smotánkarov rozpráva príbehy o tom ako, že je správne rozhodovať sa srdiečkom a opustiť krásnu sexi ženskú z bohatej rodiny a s vidinou silného finančného zabezpečenia pre alternatívnu milovníčku fotografií čo trávi svoj čas chlastaním a párty. Niekde v jadre je tá filozofia taká pekne romantická, avšak v reálnom živote stopro nevídaná u milionárov z Hollywoodu - preto ma trochu irituje keď mi takíto ľudia podobné príbehy podsúvajú. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Nečakal som nič prevratné, preto nie som sklamaný. Z feťáčika pomaličky, malinkými krokmi robia opäť herca, DeNiro si ide svoje a celé je to už tak klasicky nasiaknuté sexizmom, že to miestami nebolo ani vtipné. Mašťastie sa to dalo dopozerať a boli tam pekné herečky ( Deutch hádam čoskoro vypláva z týchto B-čkových vôd do poriadneho filmu, má potenciál) 2 z 5 ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Našláplá, sprostá, nekorektní a nahláškovaná komedie, která De Nirovi sedla jak prdel na hrnec. Občas jsem měl pocit, že čerstvého vdovce utrženého ze řetězu vlastně ani moc nehraje. Za hromadou fórků se samozřejmě skrývala nějaká ta romantická a vlastně i rodinná citovka, ale celek to nijak zvlášť nenarušovalo. Vedle De Nira v tomto případě nezáří hezounovitý Efron, ale Aubrey Plaza, která je tady žhavá jak nikdy nikde. Takhle by to šlo. 80% ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Toľko chvál som počul, že akú skvelú komédiu natočili, a ja pri pozeraní tohto diela nechápem o čom to vlastne hovorili. Myslel som, že Zac Efron už má svoje obdobie trápných rolí za sebou, no a že taký kvalitný herec ako Robert De Niro sa upíše takejto kravine, no to by ma nenapadlo. Čakal som oveľa inteligentnejší humor, ktorý bude maximálne tak ochutený nejakou iróniou a sarkazmom (to by som bral), no namiesto toho to bola konská dávka plytkého, absurdného a nevkusného "humoru" akoby vystrihnutého z druhotriednej americkej teenage komédie. No ďakujem pekne, ale toto nie! Takto si dobrú komédiu určite ani náhodou nepredstavujem... za toto maximálne 1*. ()

Galéria (113)

Zaujímavosti (12)

  • Zac Efron (Jason Kelly) počas propagácie filmu potvrdil, že scénu, v ktorej robí stojku na chrbte Roberta De Nira (Dick Kelly) zvládli obaja herci bez záskoku kaskadérov či dodatočných CGI trikov. (m.a.t.o.)
  • Floridská pláž, která se objeví ve filmu, je ve skutečnosti Tybee Island v Georgii. Natáčelo se také v Londýně. (BloodMax)

Reklama

Reklama