Reklama

Reklama

Tajomstvo jej očí

  • Slovensko Tajomstvo ich očí (viac)
Trailer 1

Dvojica zohraných vyšetrovateľov FBI Jess (Julia Roberts) a Ray (Chiwetel Ejiofor) je zo dňa na deň rozorvaná vo chvíli, keď sa obeťou jednej vraždy stane dcera Jess. Obaja navyše s hrôzou sledujú ako je hlavný podozrivý prepustený a jeho stopy miznú v neznáme. Po trinástich rokoch hľadania nejakého vodítka nájde Ray stopu, ktorá by mohla priniesť vyriešenie prípadu a spravodlivosť. Na šokujúce tajomstvo, ktoré sa objaví, však nie je nikto z nich poriadne pripravený. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (21)

Trailer 1

Recenzie (201)

Estrellita 

všetky recenzie používateľa

Škoda, velká škoda. Bohužel to teď není chyba příběhu, ale samotného štábu. Takhle zprasený scénář jsem už dlouho neviděla. Člověk chvílemi vůbec netuší, která bije, jestli se nachází v minulosti, v přítomnosti, v nějaké bláznivé vizi... Moc se nepředvedli ani maskéři, uběhlo 13 let a jediný rozdíl mezi Jess za mlada a Jess v přítomnosti se dá vysledovat v prvním záběru na aktuální Jess, zbytek záběrů divák může maximálně tak odhadnout. Byla jsem ztracená, rozzlobená a otrávená, od přímého pádu do hnoje však film tak nějak zachránila pointa. 47% ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

To bylo teda sakra smutný kino. Přitom atraktivní námět, kvalitní herecké obsazení a celkem atmosférický trailer dávali příslib poctivýho thrilleru, kterej se ovšem utopil v artový póze a prázdných dialozích o ničem. Nevím co se to každoročně děje v této předoskarové době a proč se potencionálně slušné filmy ztrácí v nepřiměřených ambicích natočit místo jasnýho a srozumitelnýho filmu nudu pro ufouny. Navíc Kidmanka i Robertska doslova až na facku nevýrazný. Takže tohle byl omyl. Snad se z něj poučím a nejenom já.25% ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Ani náhodou mi neskúšajte tvrdiť, že ste dopredu celý príbeh vedeli odhadnúť. Možno v prípade, že ste videli originálny film (ktorý je nepoznám). Pre mňa to bolo zaujímavé sledovať, len občas ma rušili niektoré flashbacky. Myslím si, že keby film takto neskákal, tak by ma to chytilo viac. Ale teraz k pozitívam. Julia Roberts, Nicole Kdiman a Chiwetel Ejiofor sú v tomto filme vynikajúci. Sú dobrou trojicou na riešenie prípadu. A plus trošku pomáha aj dobrý Dean Norris. Scénka, kde Jess plače nad svojou dcérou mi skutočne vohnala slzy do očí a to napriek tomu, že časť z nej už sme mali možnosť vidieť aj v traileri. Rovnako vynikajúca je aj scénka výsluchu mladého Marzina, ktorá skutočne má v sebe skvelú dávku vynaliezavosti ale aj napätia. Plus Alfred Molina ako Morales... povedzme si, že to čo má vo svojom priezvisku mu chýba najviac. Záver je vskutku prekvapivý vo filme sú skvelé zvraty a veľmi dobre vyprofilované postavy. A jednanie každého je absolútne pochopiteľné. Plus okrem iného ešte aj výborne stvárnený pocit viny. Ostal som prekvapený, že film mal trošku iný smer ako som čakal, no na druhú stranu je to len dobre. "The Secret In Their Eyes" je podľa mňa dobrou filmovou voľbou na túto zimu. ()

laik_60 

všetky recenzie používateľa

až kdesi v druhej polovici ma niektoré sekvencie upozorňovali ze som niečo také videl, najprv som chcel "obviňovať" režiséra a scenáristu že je to kradnutý námet ale v závere a v diskusiách a komentároch som zistil ze tento film je "rimejk". Vyber hercov ešte nemusí poznamenať že bude lepší .U mňa to platilo. Pôvodný film bol predsa len troska exotickejší. :( ()

kocik1 

všetky recenzie používateľa

Uvzdychaná původní argentinská telenovela ode mě dostala za 2* jako že za originalitu. Od remaku jsem čekala, že ubyde fňukání a jakože významných dlouhých pohledů a zaměří se na myšlenku. Ale kdeže! Vzdychání zůstalo, myšlenka se rozplizla a i přes přítomnost Juli Robertsové vypadající konečně jako žena středního věku, tak nezbývá než ocenit film 1*. ()

Galéria (99)

Zaujímavosti (9)

  • Kvôli časovému harmonogramu hlavných aktérov sa natáčanie filmu presunulo z mesta Boston do Kalifornie. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama