Reklama

Reklama

Tajomstvo jej očí

  • Slovensko Tajomstvo ich očí (viac)
Trailer 1

Dvojica zohraných vyšetrovateľov FBI Jess (Julia Roberts) a Ray (Chiwetel Ejiofor) je zo dňa na deň rozorvaná vo chvíli, keď sa obeťou jednej vraždy stane dcera Jess. Obaja navyše s hrôzou sledujú ako je hlavný podozrivý prepustený a jeho stopy miznú v neznáme. Po trinástich rokoch hľadania nejakého vodítka nájde Ray stopu, ktorá by mohla priniesť vyriešenie prípadu a spravodlivosť. Na šokujúce tajomstvo, ktoré sa objaví, však nie je nikto z nich poriadne pripravený. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (21)

Trailer 1

Recenzie (201)

stration 

všetky recenzie používateľa

Neuvěřitelně nudně natočený film, který celou dobu čeká, aby nám předvedl šokující pointu. Ta je sice fakt dobrá, ale celý děj před tím probíhá způsobem "už ho skoro máme - zase nám utekl". Ejiofor hraje dobře, Nicol je půvabná, Julia strhaná a všichni se snaží. Ale režiséra si mohli všichni vybrat podstatně lépe. ()

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Určite si tento film zaslúži viac ako 60%, pretože šľape ako rozbehnutý stroj až do záverečných tituliek, nehovoriac o finálnom dupľovaní, keď po momente priznania nešťastnej matky prišiel nový okamih prekvapenia. Mám rád N. Kidman a stále viac si získava moju priazeň aj postaršia J. Roberts, ktorá zo sladkých romantík, výborne presedlala na dramatické účinkovanie. Takže herecké výkony a celé spracovanie takejto životnej situácie pôsobilo ozaj slušne, ale dosť rušivé bolo príliš opakované skákanie z minulosti do prítomnosti a opačne. 70% ()

Reklama

Maynard. 

všetky recenzie používateľa

Když řeknu, že nemám rád Julii Roberts, tak je to ještě hodně slabý slovo. Tady je navíc celej film nenalíčená a vypadá fakt strašně, což měl bejt rozhodně záměr, ale tím si mě fakt nezískala. Film je originální v tom, že se tady prolínaj cca 3 časový linie, ale to je asi tak všecko. Jo a ještě ten konec, ten se teda povedl náramně, brr, až z toho jde mráz po zádech. Na to,jak by z tohodle mohl bejt napínavej kousek, tak sem nebyl napjatej ani chvíli, což je velká škoda. Tenhle rejža má za sebou moc kvalitní scénáře, ale co se týče režie, tak to je zatím prachmizérie... ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Podhodte to Akademikom, oni to určite zožerú. Vo vzduchu sú už cítiť Oskari, preto sa začínajú vynárať takéto filmy. Prechod medzi dvoma dejovými líniami podobný ako u Otcov a dcér, ale tam to dokázalo držať v napätí a zároveň baviť podstatne dlhšie ako tu. ďalší mínus sú jarmolantné dialógy medzi tým škaredým negrom, na ktorého som sa musel zase dve hodiny pozerať a Kidman ( ktorá tam ma jednu jedinú fakt dobrú scénu!), ktoré mi liezli na nervy prakticky už od začiatku. Spomínal som už toho Afričana, ktorý sa oslobodil spod biča otrokára a začal hrať?? Tak ten tam má pre zmenu asi tak tri dobre zahraté scény, aj s emóciami a tak. A hviezdne obsadenie uzatvára "nikdy nestarnúca" Roberts, ktorá nemala čo hrať, chodila nenamaľovaná a jej jediná dobrá scéna bola hneď na začiatku. Spraviť z toho devedesiatku, zostrihať, zrýchliť, spraviť akciu akčnejšou, mohol to byť mladší súrodenec Zmizením. Ale to by nesmel natáčať Ray, lebo on proste toho Oskara chce. Má to aj svetlé chvílky, má to aj desné chvíky, pri trochu rozmýšľania Vás scenár neprekvapí. Neviem, čo ešte by som k tomuto viac dal. Proste ďalší film, ktorý vieme prečo vznikol a v ktorom sa určitá skupina ľudí nájde, ale pre bežné diváka mierne utrpenie. A bradatého nominujte, veď sa snažil. 3 z 5 ( Kino Dukla Svidník ) ()

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

Originál jsem neviděl, takže srovnání nemám. Nicméně to působilo hlavně ze začátku jako slušnej krimi-thriller, záhadou mně je, proč je tady ještě napsáno mysteriózní. Nic takovýho jsem tam neviděl. Casting je povedenej, nacpali tam známých ksichtů dostatek, takže se na to celkem dobře dívá, i když teda musím říct, že J. Roberts tady vypadá příšerně (ale to byl nejspíš maskérskej záměr). Zápletka je víc než slušná, ovšem celý to tak nějak pluje a kroutí se až do konce. No a když pak zjistíte, jak to vlastně dopadlo, řeknete si jenom "aha, tak jo". Teda aspoň takovej efekt to mělo na mě. Wow efekt se nedostavil. Takovej obyčejnej průměr, kterej stál asi jenom hodně peněz kvůli obsazení. Toť vše. ()

Galéria (99)

Zaujímavosti (9)

  • Při výrobě filmu zemřela matka herečky Julie Roberts, která se vrátila k natáčení 5 dní po její ztrátě. (Spidey3)
  • Postava, která se musí vyrovnat s těžkou osobní ztrátou, byla původně mužská. Ovšem ve chvíli, kdy o roli projevila zájem Julia Roberts, vrátil se Billy Ray (režisér a scénárista) k psacímu stolu, hotový scénář ještě překopal a roli změnil na ženskou. (Zdroj: Bontonfilm)

Reklama

Reklama