Reklama

Reklama

Láska medzi riadkami

(TV film)
  • Česko Nepsaná romance (viac)

Obsahy(1)

Emma (Leah Renee), majiteľka očarujúceho malého kníhkupectva, už od detstva sníva o nájdení svojho skutočného princa na bielom koni. Jej mladšia sestra Jane (Cherilyn Wilson) sa práve ide vydávať, veľká romantička Emma sa však vôbec nevie stotožniť s jej skromnými svadobnými plánmi. Aby toho nebolo málo, Frank (John Schneider), investor Emminho kníhkupectva, poveril svojho tvrdohlavého syn Erica (Kristopher Turner) aby dohliadal na jej podnikanie. Popri tom, ako sa Emma a Eric doťahujú ohľadom toho, ako správne viesť obchod, Emma zrazu stretne Landona (Ryan Bittle), ktorý sa zdá byť jej ideálnym princom. Neočarený Landonovými romantickými gestami Eric navrhne Emme stávku, že po mesiaci určite stratí o Landona záujem. Emma horlivo prijíma jeho výzvu, ale čoskoro začne vidieť, že mohol mať ohľadom Landona pravdu a že pod Ericovým drsným zovňajškom sa toho skrýva viac, než si doposiaľ myslela... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (6)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

V podstate klasický šablónovitý romantický film, ale to prostredie kníhkupectva a celkovo knižno-literárneho kontextu ma v tomto prípade naozaj zaujalo a v podstate vďaka tomuto to predčilo tú väčšinu obrovskej masy takýchto šablónovitých filmov o Láske a dileme výberu správneho partnera. Toto bolo teda skôr taký ľahký nadpriemer, no žiadne terno. Inak, ten "dokonalý princ" Landon bol teda poriadne slizký a egocentrický - za každú cenu sa snažiť prezentovať ako dokonalý, no napokon to vyznieva skôr snobsky a povýšenecky. Obávam sa, že v normálnom živote by žena naozaj siahla po takomto snobovi, na úkor normálneho a prirodzeného človeka akým bol napr. aj Eric. ()

Reklama

Mikita 

všetky recenzie používateľa

Taková blbina v týdnu v TV vás občas dokáže pobavit. Romantické filmy mají jen pár věcí, co od nich čekáte, a tady dostanete téměř vše. :) ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (1)

  • V jednu chvíli si Emma (Leah Renee) vzala z krabice knihu a naskenovala ji. Na obálce knihy stálo „Deník Toma Stanfielda“. Právě tato kniha se objevila v jiném filmu z téhož roku, The Michaels (2014). (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama