Reklama

Reklama

Pieseň našej lásky

Trailer

Ctižiadostivý spevák a skladateľ Jed King (Alan Powell) sa snaží naštartovať svoju kariéru a vymaniť sa z tieňa svojho otca, legendy country hudby. Po tom, čo nie veľmi nadšene prijme ponuku koncertovať na miestnom vinobraní, sa Jed zamiluje do krásnej Rose (Ali Faulkner), dcéry majiteľa vinohradu, a rýchlo to medzi nimi začne iskriť. Krátko po ich svadbe napíše Jed pre Rose pieseň, z ktorej sa stane prelomový hit. Náhla sláva a uvrhnutie do sveta plného pokušení, stelesneného jeho spoluhráčkou Shelby Bale (Caitlin Nicol-Thomas), spôsobia, že Jedov život a manželstvo sa začínajú postupne rozpadávať. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (14)

papadoce 

všetky recenzie používateľa

Ak sa prenesiete cez prvých cca 30 minút katechizmu, dostanete celkom slušnú drámu. Ale pozor, boha sa nezbavíte do konca filmu. Zrejme šlo o zámer zakomplexovaného režiséra, ktorému len viera pomáha vyrovnať sa s pičovinami, ktoré v živote pácha. Mám preňho zlé správy, ak bude robiť pičoviny, Ježiško mu darčeky pod stromček neprinesie, mám to overené. ()

harfuska 

všetky recenzie používateľa

„Viděl jsem vše, co se děje pod sluncem, a hle, všechno je marnost a honba za větrem.“ Posolstvo z Biblie, prevedené do príbehu dnešného života. Príbeh o márnosti a nástrahách života, o schopnosti čeliť pokušeniam a správne sa rozhodnúť. Je to príbeh muža, ktorý okúsil radovánky a blahobyt, a ktorý dospel k múdrosti. Film je pretkaný krásnymi citátmi z knihy Kazatele a pesničkami lahodiacimi sluchu. Ako veriaceho človeka ma tento film nadchol a prinútil zamyslieť sa nad zmyslom života. „Měj bázeň před Bohem a plň jeho přikázání – vždyť to je pro člověka vším. Bůh bude soudit vše, co se děje, i to skryté, ať už to bylo dobré anebo zlé.“ ()

Reklama

suzanne1997 

všetky recenzie používateľa

Nevím, co si mám o filmu myslet, jka si jej správně vyložit. Ale co se mi na něm líbí je, že Jed i když zprvu myslel na sebe, peníze a přitom se mu podařilo tak trochu sejít z té správné cesty, dokázal se najít vyléčit a pochopil, že to nejdůležitější v jeho životě jej nečeká na cestách, ale doma. Líbilo se mi, jak autor popisoval téměř celý jeho život a to včetně špatností s nadhledem a tak, aby to člověka zaujalo. Musím napsat, že tenhle film mě oslovil, tedy ne tak, že bych se na něj chtěla dívat pořád dokola, to ne, ale něco na něm bylo. Jako negativum bych možná uvedla Jadovu náklonnost k práškům, jestli se to tak dá popsat, ale to k tomuhle filmu prostě patří. Nemůžu doporučit ani odrazovat, protože ani já se na tenhle film zprvu nechtěla dívat, vždyť já ani nevěděla, že existuje. Takže nezbývá vám nic jiného než ať jej posoudíte sami. ()

eLeR 

všetky recenzie používateľa

Tak Alan je náhodou fešák. Aj s bradou, aj bez brady. A som aj veľká romantička. Aj country mi nevadí. Čo mi vadilo boli tie stupídne dialógy. A keďže som to pozerala dabované, tak ma nesmierne vytáčal pán, ktorý čítal tie úryvky, otrasne to prednášal. Mne film nič nové nepovedal, ale možno niekomu inému pomohol a otvoril oči. ()

lucifrid 

všetky recenzie používateľa

Jedna hvězdička za zpívajícího Alana Powella, jinak to bylo čiré utrpení. Kdybych věděla, že to není hudební drama, jak slibuje trailer, ale panbíčkářské promo, tak se na to vykašlu. Čekala jsem fajné romantické hudební drama, kterým strávím fajné odpoledne, a vylezla z toho blitka plná klišé a milionkrát viděného. Což by ovšem nevadilo, kdyby to nebylo protkáno těmi voiceovery z Bible. Fakt ne. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (2)

  • Aaron Benward (David King) a Kenda Benward (Bethany King) jsou manželé i v reálném životě. (Terva)
  • Natáčelo se ve městech Louisville, Simpsonville, Jeffersonville, Georgetown a Nashville v USA. (Terva)

Reklama

Reklama