Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hororová antológia, v ktorej je každý segment režírovaný ženou. V hlavnej úlohe každej epizódy sa objavuje taktiež žena. Jednotlivé príbehy:
1. The Box - matka cestuje s deťmi metrom. Počas cesty stretnú zvláštneho pána s balíkom. Zvedavý chlapec chce vidieť, čo je vo vnútri a jediný kontakt s vecou, ktorá sa v balíku skrýva, zmení život jeho i celej jeho rodiny.
2. The Birthday Party - počas prípravy narodeninovej oslavy pre svoju dcéru nájde vyťažená matka svojho manžela nehybného v jeho kancelárii. Príprava oslavy najkrajšieho sviatku dcéry sa mení na pokus o rýchle skrytie tela manžela.
3. Don't Fall - partia kamarátov sa vyberie kempovať do opustenej lokality. Miestna príroda skrýva mnoho nepríjemných návnad, ale scenéria stojí za to. To však ešte netušia, že ich namiesto pokojného výletu čaká boj o život.
4. Her Only Living Son - matka sa musí znenazdajky vyrovnávať so zvýšenou agresivitou svojho syna, ktorého od narodenia vychovávala sama. Deň osemnástych narodenín je dňom, kedy chlapec konečne zistí, kto je jeho otcom a prečo musel celý život stráviť len s matkou. (Marceloo)

(viac)

Diskusia

ColorkaX

ColorkaX (hodnotenie, recenzie)

Mě se líbilo jak to bylo atmosféricky natočené, že mě to bavilo . Bavili mě všechny povídky Kdyby to samé bylo natočené jinak už by to byla nuda.

Psychor

Psychor (hodnotenie, recenzie)

Jakožto zdejší horororový expert doporučuji divákům zaměřit pozornost především na segment režírovaný Karyn Kusamou, který jako jediný ponese známku kvality.

Reklama

Reklama