Reklama

Reklama

The Whispers

(seriál)
Trailer
Dráma / Horor / Mysteriózny / Sci-Fi / Thriller
USA, 2015, 9 h (Minutáž: 40–43 min)

Tvorcovia:

Soo Hugh

Hrajú:

Lily Rabe, Barry Sloane, Milo Ventimiglia, Derek Webster, Kylie Rogers, Kyle Breitkopf, Kristen Connolly, David Andrews, Autumn Reeser, Brianna Lynn Brown (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(13)

Radi sa hráme hry so svojimi deťmi. Ale čo sa stane, keď sa s nimi začne hrať aj niekto iný? Niekto, koho nepoznáme, nevidíme, nepočujeme. Niekto – alebo niečo – manipuluje tými, ktorých milujeme, aby vykonali neprijateľné skutky. V politickom srdci USA, Washingtone D.C., začne viacero detí rozprávať o rovnakom imaginárnom priateľovi menom Drill. Čo ich rodičia nevedia je, že tento priateľ imaginárny vlastne nie je. Záhadné hry, ktoré Drill tieto deti učí, čoskoro prerastú v nebezpečenstvo, preto úrady na pomoc zavolajú detskú špecialistku FBI, Claire Bennigan (Lily Rabe). Tá prežíva ťažké obdobie, pretože jej manžel Sean nedávno zahynul pri páde vojenského lietadla, a teraz musí vychovávať ich syna, nepočujúceho Henryho (Kyle Harrison Breitkopf), celkom sama. Netuší pritom, že aj Henry sa potajomky rozpráva s Drillom. Pri hľadaní odpovedí sa naskytá otázka, či sú v hre iba obyčajní podvodníci, alebo niečo omnoho neprirodzenejšie.
Medzitým sa v nepokojných vodách ocitnú aj životy agenta ministerstva obrany Wesa Lawrencea (Barry Sloane), jeho manželky Leny (Brianna Brown) a dcéry Minx (Kylie Rogers). Lena sa dozvie, že Lawrence mal pomer s Claire. Lawrence odcestuje na opačnú stranu sveta, do stredu Sahary, kde nájde záhadný a desivý geologický fenomén. Otázkou je, či má tento fenomén čokoľvek spoločné s Drillom. Čo keď sa nepriateľ už nachádza v ľudských domovoch? Minx taktiež začne komunikovať s Drillom a nie je jasné, prečo ten využíva na svoje plány iba deti. Možno je už príliš neskoro na to, aby sa dalo čokoľvek urobiť pre záchranu ľudstva... (Incantator)

(viac)

Zaujímavosti (3)

  • Lily Rabe (Claire Bennigan) a Derek Webster (Jessup Rollins) sa priznali, že rovnako ako deti v The Whispers mali i oni v detstve imaginárnych kamarátov. Lily Rabe mala dokonca dvoch. (Marceloo)
  • Seriál sa začal natáčať v júli 2014 vo Vancouveri. (kasch10)
  • Seriál sa mal pôvodne nazývať The Visitors, kvôli podobnosti s názvom seriálu V (od r. 2009) ho ale zmenili na The Whispers. (kasch10)

Reklama

Reklama