Reklama

Reklama

Everly

  • Česko Everly (viac)
Trailer

Strhujúci a napínavý triler o exkluzívnej prostitútke Everly, ktorá zradila svojho šéfa a stala sa policajnou informátorkou. To ale jej bývalý boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a jej rodinu niekoľko zabijakov. Čiastka 50-tisíc dolárov vypísaná ako odmena za jej zabitie je pre každého z nich viac než lákavá. Aby Everly ochránila svoju dcéru a matku, bude musieť prekonať tie najťažšie nástrahy a nakoniec možno priniesť aj tú najväčšiu obeť... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (192)

maddy 

všetky recenzie používateľa

Everly aka „a lot of dead whores“. Grindhouseový Kill Bill v omnoho amatérskejšom a lacnejšom podaní. Až neuveriteľne dementné Béčko, ktoré síce nie je pravým guilty pleasure, ale občas je tak zámerne blbé až je svojou hlúposťou zábavné. Našťastie to tu nikto ani na sekundu nemyslel vážne, takže čo iné čakať než sexi, sporo odetú Salmu Hayek vo veľkom byte ktorá hodinu a pol neustále čelí skupine najatých zabijakov od jej kolegýň-štetiek cez mafiu, políciu až po sado-maso japonského zvrhlíka. No môže niekto pri takomto niečom očakávať štipku serióznosti? Asi nie. Škoda len, že to nie je vyslovene žiadne akčné inferno s prepracovanou choreografiou, ale taká zámerne preafektovaná a brutálna kravinka, ktorá je občas svojou hlúposťou srandovná, ale často to s tými „WTF“ scénami preháňa viac než je zdravé - celé línia s matkou, ale vrcholom je scéna s upratovaním bytu od mŕtvol kvôli matkinej návšteve! To už bol jeden z tých momentov počas ktorých som si nebol istý, či sa dementne uškŕňať alebo klopať si na čelo (prevládalo však to druhé). Som si ale istý, že nič podobné už v žiadnom filme asi neuvidím. Tie dve hviezdy tomu dám za tú odvahu pustiť niečo podobné v dnešnej dobe do sveta, ale Everly poteší skutočne len veľmi špecifickú skupinu divákov. Chápem síce tých ktorí tomu dali (takmer) plný počet, ale plne aj tých ktorí to hodia rovno do odpadu. V prípade Everly asi väčšina čakala čistokrvný akčňák a ono to je nakoniec zámerne podradný akčňák. CELKOVO: 2* (4/10), ale ... :) ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Nejlepší film Roberta Rodrigueze za posledních 15. let, bohužel ho netočil Robert Rodriguez.Nahuštěný akční béčko a jasný překvapení začátku roku 2015, těch iritujících 55% nemůžete snad ani myslet vážně.Jasně, film je doslovný výřez hned několika kultovek, Everly je vlastně mix Kill Billa, Oldboye, Thursday a hodně dalších Grindhouseových pecek, ale naprosto skvělej.Černej humor protkanej brůtální a skvěle natočenou akcí.Celou stopáž sem se slastně usmíval a místy se nehorázně řechtal, při aportování jsem asi vzbudil půl baráku.Nejvíc mě rozsekala Salma Hayek, nikdy jsem jí nijak zvlášť neobdivoval a nidky mi nepřišla tak strašne sexy, jako v Everly.Ty vole ta ženská prostě dozrála to ultimátní milfnosti a nad jejíma prsama a zadečkem se prostě postaví, teda pozastaví asi každej normální chlap.Sledovat ultimátně sexy nabíječku jak 92 minut porcuje zástupy komparzistů bylo prostě báječné.Odpustím tomu i místy příšerně patetické dialogy.Everly je prostě perfektní a efektivně natočený plagiát známějších filmů.Těch 55% bych vám aportoval víte kam.80%. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Podľa popisu to veru neznelo vôbec zle. Ale napokon to bolo naozaj hrozné, v mnohých ohľadom priam nechutné (viac ako niektoré horory). Jedna žena, a proti nej celý gang cvičených zabijákov. Toľko šancí mali na to, aby ju niekto odstrelil, ale z tej zabijáckej "šetrnosti" vždy vyťažila zas a znovu Everly. Ale celkovo bol celý film stále dokola o tom istom - samé strielanie a násilie, hoci snaha o originalitu bola občas dosť viditeľná. Mňa osobne najviac pobavila scénka so psíkom "Banzai, loptička" :D Už len kvôli tomu nemôžem dať odpad, takže 1*. ()

herr_carter 

všetky recenzie používateľa

Jediné,co je na tom filmu dobré,je úvodních asi pět minut,které slibují drsnou podívanou....potom už to nezachrání ale ani sexy Salma,nad jejíž super prdelkou a kozama by se daly vést sáhodlouhé úvahy nad photoshopem..akce tady prostě negraduje,přichází a zase odchází,jak se jí zrovna zlíbí..prostě hovadina...............moje hodnocení = 1,5 z 10. ()

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Tak čakal som zábavnú pičovinu a presne to som aj dostal. Totálne absurdné. Na hlavu postavené. Násilné akčné. Nápadité postavy. Najviac ma bavil postrelený típek. Salma je stále sexi a užijeme asi stovku záberov do jej výstrihu. Joe mieša na hlavu postavený film s gore minulosťou a jemným náznakom alternatívy. Aspoň 5 krát som sa schuti zasmial. Čo je plus. Na druhú stranu. Bolo to až moc uvrešťané. A na vrieskanie a hádzanie sa o zem nie som. A tá hlúposť, ktorí miestami baví ale rovnako miestami nebaví. dávam 3.5* = 65-70%. Viac menej súhlasím s ostatnými 3-4 hviezdičkovými pánmi. ()

Galéria (85)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Pink studiu v srbském Bělehradě. (Terva)
  • Everly si měla zahrát Kate Hudson. Produkce se ale protáhla a herečka už se dále projektu nemohla účastnit. Nakonec studio rozhodlo, že postavu ztvární Salma Hayek. (Terva)
  • Na začátku filmu je Everly (Salma Hayek) postřelena a má průstřel ma levé straně boku. Poté, co začne uklízet spoušť, si dá sprchu a chystá se převléknout. Předtím si začne ošetřovat a ovazovat ránu na boku. Rána je najednou na pravé straně. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama