Reklama

Reklama

Everly

  • Česko Everly (viac)
Trailer

Strhujúci a napínavý triler o exkluzívnej prostitútke Everly, ktorá zradila svojho šéfa a stala sa policajnou informátorkou. To ale jej bývalý boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a jej rodinu niekoľko zabijakov. Čiastka 50-tisíc dolárov vypísaná ako odmena za jej zabitie je pre každého z nich viac než lákavá. Aby Everly ochránila svoju dcéru a matku, bude musieť prekonať tie najťažšie nástrahy a nakoniec možno priniesť aj tú najväčšiu obeť... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Patrick_VI.

Patrick_VI. (hodnotenie, recenzie)

Dost nepovedený plagiát á la Kill Bill.

A nesnáším, když chladnokrevný zabiják naivně vykecává s obětí tak dlouho, až zase dostane na budku. To už beru jako holýúdskou urážku mého IQ, kór když se to opakuje několikrát (skoro vždy) ...

Uživateľ Patrick_VI. zmazal svoj príspevok.

The Viper

The Viper (hodnotenie, recenzie)

ywo666

Stále je krásná, taková mamasita by potěšila každého, škoda že nikdy nebyla tak odvážná ve filmech jako třeba Eva Mendesová.

Má charisma, film si pustím, už jen kvůli ní.

na príspevok reagoval stuntmanMIKE

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Mne sa páčil ten postrelený típek, čo tam sedel a debatoval naokolo. Alebo bitka šlapiek.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

mzss1

Alebo celkom dobre bolo aj to, ako Salma zabila Taika. Slusna vychytavka. Nieco podobne som uz dlho nevidel.

mzss1

mzss1 (hodnotenie, recenzie)

m.a.t.o.

Tak to jsme na tom stejně :D "Bonzai ! Néé, to není míček !" :-) Nebo jak si ta malá dcerka chtěla otevřít dáreček, kde byla ta useklá hlava :-)

na príspevok reagoval m.a.t.o.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

Tak bola to debilina jak traky, ale napr. ta scena so psom bola za 5* :D A meno Joe Lynch si zapamatam. Vyzera to byt celkom zrucny reziserik.

na príspevok reagoval mzss1

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

Nakoniec ta scena so psom bola vtipna. Nastastie ho zabili mimo zaber.

Prva polovica filmu je super, ale od prichodu sadistu a masochistu isiel ten film uplne do riti a doslova ma znechutil.

na príspevok reagoval Wacoslav1

SeTTi

SeTTi (hodnotenie, recenzie)

Tak ale koukat se na to dalo. Já dávám 3, protože to s minimem prostředků bylo rozhodně lepší než Sin City 2, které mi to místy připomínalo.

mzss1

mzss1 (hodnotenie, recenzie)

Tak nakonec 2* a to ze dvou důvodů. Za prvé: hrozná píčovina, která pobavila. Za druhé: Solidní krvavé vyvraždovačky, které sice byly někdy trapné, ale neva :-)

na príspevok reagoval Wacoslav1

mzss1

mzss1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Tvl, jsem v půlce. No hrozná píčovina :-) ale zábavná! Zrovna ted to schytal pejsek, jmíénem Bonzai! SPOILER: Byl mu hozen granat s tím, že mu hlavní hrdinka řekla: Míček! :-)))))))))))))))))))) nemůžu z toho...

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Poslední dobou je nějak v kurzu zabíjení psů (to se nebude páčit Lacovi :-D), ale tady je o dost vtipnější kill psíka než v Johnu Dickovi :-) Jinak, ale celkem souhlasím se Sniperem asi sem to nadhodnotil je tu pár nudných a zbytečných scén, ale zase je tu pár věcí ze kterých jsem vřískal smíchy. Ty 3* by byli asi adekvátnější, ale co už nikdy jsem o sobě netvrdil, že jsem objektivní :-)

na príspevok reagoval m.a.t.o., Lacike

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

ywo666

Dufam, ze ano. Hlavne je, ze John Dick sa zaplatil, a ked za sebou bude mat premietania v Cine, UK a dalsich krajinach, tak verim, ze trhne 100 mega. Myslim si, ze im to otvori dvere k dalsim projektom.

mzss1

mzss1 (hodnotenie, recenzie)

Tak stahuje se to :-) Jsem zvědav jak zhodnotím, snad to bude aspon za ty 3* no...

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

m.a.t.o.

Som zvedavý, čo páni režiséry natočia ďalšie. Keďže to bola taká ich nesmelá prvotina verím, že pôjdu ešte hore. Dobrých akčných režisérov nikdy nie je dosť.

na príspevok reagoval m.a.t.o.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

ywo666

jj, John Dick je solidny film. Nevravim, ze sadne kazdemu, ale v ramci zanru si za poslednu dobu nespominam na taku lahodku. A to som rozmyslal, ci si to vôbec pozriem...keby, ze tam nehraje Reeves, tak ho obijdem zdaleka. Inak s tym, ze vyzera byt drahsi, nez v skutocnosti bol, suhlasim. Keby som nevedel aky bol rozpocet, tak tipujem 35-40 mega.

na príspevok reagoval ywo666

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

ywo666

Vidíš, až teraz som si uvedomil, že som už od neho videl dva filmy. Nad priemer sa asi ani nevyhrabe. A tentoraz sa s tunajším hodnotením úplne stotožňujem, sám by som iné nedal. 

Reklama

Reklama