Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robert de Niro hrá vo filme Stážista Bena Whittakera, 70-ročného vdovca, ktorý zistí, že na dôchodku to nie je také, ako si vysníval. Chopí sa príležitosti a vráti sa späť do pracovného kolobehu ako stážista online fashion stránky, ktorú vlastní Jules Ostin (Anne Hathaway). (Continental film)

Videá (6)

Trailer 2

Recenzie (764)

Indiana 

všetky recenzie používateľa

Nejsympatičtější film loňského roku, Nancy Meyers se trefila do černýho a natočila parádní oddychovku, co se může směle srovnávat i s Po čem ženy touží. K tomu si přidejte její trademark v podobě krásně vybranejch newyorskejch lokací a skvělýho De Nira a vychází nám tu do budoucna další poctivej televizní evergreen, kterej si kdykoli rád připomenu. 85% ()

Djoker 

všetky recenzie používateľa

Meyers je až příliš velká rutinérka žánru na to, aby natočila vysloveně špatný film. Ovšem místy je to podivování se nad současnou splašenou generací a adorování staré školy už moc křečovité. Ani v jednom okamžiku se to nesesype i díky účasti De Nira, který už sice hrál nerudné dědky, ale v této poloze by ho čekal málokdo. Jeho aura vás přímo nutí uznat fakt, že film rozhodně není ztrátou času. ()

Reklama

classic 

všetky recenzie používateľa

V podstate, hnusia sa mi filmy, podobné tomuto tu, nemôžem si pomôcť, nemohol som vystáť, tento otravný film, otrávenej a znudenej, Nancy Meyers ! Konečne - De Niro, si zahral v niečom „normálnom” , lebo si v súčastnosti, vyberá tak debilné úlohy, až to nie je pekné ! Anne Hathaway, mi poriadne liezla na nervy, ale najviac sa môže pýšiť titulom - ‘piť krv’ , sentimentálna, N. Meyers, ktorej štýl, zatracujem ! ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $35miliónovTržby USA $58,730,982Tržby Celosvetovo $134,630,982Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ po menšej odmlke je režisérka Nancy Meyers potešujúco späť vo svojom tématickom živly a opäť nám dáva príjemne civilnú pohodovú komédiu /videl v kine: 70%/ ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Voľne plynúca vzťahovka v modernom prostredí biznisu v kontraste so staromilským prístupom minulých čias. Tejto úlohy rádoby mentora starej školy sa opäť výborným spôsobom zhostil R. de Niro, ktorý ako vo filme tak i v skutočnosti do starého železa určite nepatrí. Úžasne pozitívny náboj, ktorý sa vinie celým filmom zanechá na konci hrejivý pocit a dobrú náladu. 70/100 Videné v rámci - Project 52 Films by Woman. ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (22)

  • Když Jules (Anne Hathaway) přijde do ložnice s MacBookem a otevře ho, je obrazovka otevřena zešikma. Hned v dalším záběru je však zcela rovně. (Marek.Handl)

Reklama

Reklama