Reklama

Reklama

Cesta za pomstou

Trailer 1

Keď sa bývalý elitný vojak Colton MacReady dozvie, že jeho mladá neter je v rukách mexického drogového kartelu, neváha a vyráža za zločincami, aby jej zachránil život. Svoju návštevu v gangsterskom sídle ukončí až vo chvíli, keď sú všetci lotri mŕtvi a ich rukojemníčka oslobodená. Mafiu však najväčšmi rozzúri skutočnosť, že MacReady okrem rukojemníčky ukoristil aj cenný flash disk s tajnými informáciami. Mexickí gangstri so spojencami v americkej polícii nasadia všetky prostriedky, aby disk znova získali. Zaútočia na usadlosť MacReadyovcov, kde Colton žije so svojou sestrou Angelou a ukrýva neter Hailyey. Začína sa zúrivý a neľútostný súboj o prežitie. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Mne prave toto nijak vtipne nepripada skor trapne. Ale nevadi, kazdy sa nato evidentne pozerame inak. Co sa tyka prestreliek tak ano, najvacsie minus je ze nikto nikoho netrafi (to naozaj nevedeli zohnat zo 30 ciganov co by Adkinsovi postupne behali do rany?). A co sa tyka Johna Dicka, tak tam bol limitujuci faktor Reeves. Snad ho nikto z vas nechce porovnavat s Adkinsom, ci?

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

Mne to nevadilo. Prave naopak. Takisto ta zaverecna parodicka vykrada Leonovskych pohladov predtym jak Adkins odbachol serifa. Super zabava.

A potom mi hovorte, ze ja som kverulant.

na príspevok reagoval Ouwen, m.a.t.o.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Ouwen

nevím já tohle u filmu za 3 mega neřeším, protože je mi realisticky jasný, že vizuál filmu za 20 mít prostě nemůže. Je teda fakt, že ta rádoby westernová znělka co tam hrála furt dokola byla kapku otravná to uznávám :-)

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

ywo666

Prestrelky v Close Range su natocene v pohode. Taky horsi John Woo styl. Ich problemom je len to, ze nikto nikoho netrafi. Holt bolo na place malo statistov.

Keby po kazdom vystrele lahol k zemi nejaky maxicky statista, tak by ste boli vsetci nadseni ako z bitiek.

na príspevok reagoval Ouwen, Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

ywo666

John Wick je stereotypní. Přestřelka v klubu super, ale pak už jenom jedna velká rutina. 50 headshotů v jednom filmu holt začne časem nudit. Navíc Reeves je znuděnej, nedává do toho absolutně žádný emoce. Z Adkinse je aspoň v každým záběru cejtit ta správná nasranost :-)

na príspevok reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnotenie, recenzie)

ywo666

Ano, John Wick má určitě lepší přestřelky.

Ale opakují se a není to zábavné. Shoot em' up je totální nářez a přestřelky jsou různorodé. Tady Wick někam vlítl a kosil, NUDAAAAAAAAAAAAAAAAA

bitky strašně nezáživné, umělé a tanenční :D

 

wick mne ale bavil víc, protože to mělo precizní soundtrack, skvělej vizuál a prvních 20 minut mne bavilo nesmírně...

 

close range má drsné bitky, dynamické s jednodušší ale lepší choreografií, s lepší přehledností.. ale ZBYTEK MNE NEBAVIL. Nevím, ale mne má rovnice přijde jednoduchá .)

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Lacike , Ouwen

To asi ťažko. Close Range má úplne otrasné prestrelky. John Wick ich má úplne parádne. Je pravda, že Keanu sa nemôže rovnať Adkinsovi v bitkách. Ale to snáď po ňom nikto ani nemôže chcieť. Laco ja mám pocit, že si tento film pozral s teplotami štyridsiatkami a sprievodnými halucináciami.

na príspevok reagoval Ouwen, Wacoslav1, Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

No myslím, že na třech top akčních béčkách tohoto roku se shodneme :-)

Skin trade, Close Range, Marine 4

Může být?

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Close Range pôsobi lacno a nulovy rozpocet vidiet v kazdoma zabere, ale akcia ma bavila viac ako v Dickovi, ktory sice vyzera dvakrat drahsie ako stal ale vsetka akcia je len priemerna a na bitky v Close Range sa absolutne nechyta.

Waco mal tentoraz jasnu chvilku a konecne dokazal ocenit kvalitu. :)

na príspevok reagoval Ouwen, Wacoslav1, ywo666

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

Waco, ale ty si zvyknuty na trashe. A ked Florentine natoci nieco co vizualne posobi ako Asylum, hra tam Adkins a su tam dobre bitky, tak to uz automaticky povazujes za vrchol kinematografie :)))

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

Lepšie ako John Wick? Možno po troch flašiach vína. Toto mi už nepríde ani ako béčko. Má to skôr lacné céčkové črty. Pre Adkinsa je to dobrá úloha, ale čo z toho keď scénar je pičovina, režisér vie točiť iba bitky a nič iné, lokácie sú tam konkrétne dve a Scott nemá žiadneho obstojného súpera.

na príspevok reagoval Wacoslav1

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

60 minut non-stop akcie, z ktorých 30 minut su trapne prestrelky. Takze na 30 minut si dobre zdriemnes. Takto si non-stop akciu veru nepredstavujem. Ako ja chapem, ze Florentine chcel natocit aj (dajme tomu) neowestern, ale s takym smiesnym budgetom nech radsej toci iba arenovky.

na príspevok reagoval Wacoslav1, Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Rozhodně lepší nasranej zabiják Scot Adkins než nějakej John Dick a podobný chujoviny :-)

na príspevok reagoval ywo666

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Samej náročnej divák tady... Já si to dal podruhý a pořád velká spokojenost. Ano je sice pravda, že je sranda jak je ten film občas uměle natahovanej, aby měl aspoň 80 minut, ale z těch 80 minut tu máte 60 minut nonstop akce a pak prej kdo píčuje na akční filmy :-) No za mě pořád poctivý 4* a nemám se za co hanbit.

na príspevok reagoval m.a.t.o.

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Najväčší problém bol budget. Asi v každom zábere som cítil že šetria. Strašne by som chcel vidieť ako by si Scott s Isaacom počínali keby majú k dispozícií 10 nedajbože 15 mega. Florentine má väčšinou zlé všetko okrem bitiek. Ale vždy musí šetriť a ak chce mať dobré bitky, neostáva na nič keš. Možno (skôr nie) by ale s odpovedajúcim rozpočtom natočil niečo solídne.

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Tak hovno, španielske dialógy budem pretáčať. Práve som na tej popiči predstavovačke gaunerov, ktorí na 99% nebudú mať vo filme žiadny význam. Maximálne dostať napiču.

skipercak

skipercak (hodnotenie, recenzie)

Rozhodne sa tento film da zaradit k tym lepsim Adkinsovym pocinom. Spracovenie, zvuk, kamera na mna posobili amaterskejsie nez v Ninja 2, ale vsetko vynahradza spickova choreografia. Adkins je tu totalny BadAss. Jednoduchy pribeh mi vobec nevadil. Film sa oplati vidiet. Komu sa pacil Ninja 2 - tomu sa pravdepodobne bude pacit aj toto. Je to ovela lepsie ako napr. El Gringo.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnotenie, recenzie)

Lacike

nic si z toho nedělej i sem dostal vynadáno, za to jedna písnička měla průměrný texty, hele dokuď ti Ouwen neukousne hlavu tak je v pohodě 

na príspevok reagoval Ouwen

Reklama

Reklama