Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (séria)


Drž mě za ruku (S01E04)

(epizóda)
  • USA Please Hold My Hand
TV spot

VOD (1)

Obsahy(1)

Joel a Ellie zanechají auto v Kansas City a snaží se uniknout, aniž by na sebe upoutali pozornost pomstychtivého vůdce rebelů. (HBO Max)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (144)

Marceloo

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pocitovo zatial najlepšia epizóda, v ktorej sa vzťahy konečne vyvíjajú tak, ako sa to v postapo horore patrí. Vzájomná nedôvera pomaly opadá a autorita Joela sa znižuje, pričom jeho skúsenosti začínajú byť užitočné. Obsadenie Melanie Lynskey je podla mňa trochu mimo. Chápem, že tvorcovia chcú mať ako líderku silnú ženu, ale Melanie mám zafixovanú v seriáloch ako taký housewife typ. Škoda že práve táto epizóda bola najkratšia, ale záver príjemne nabudí na budúci týždeň. ()

Eleanor05 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Je to zdlouhavé. Kromě jedné akce se tam vlastně skoro nic nestalo, až na to, že si Joel a Ellie spolu vykládají. Jen si vzpomeňte, kolik se toho událo v prvních čtyřech dílech Hry o trůny? Nebo, pokud chceme srovnat zombie apokalypsy, tak na začátku The Walking Dead? Tady se jenom kecá a prolézají se vybydlené baráky. Seriál je prakticky v polovině a nejvíc mi utkvělo v paměti, jak Bill a Frank pěstovali jahody. :P Tohle má být ta seriálová bomba, jak tu všichni popisujete? Snažte se oprostit od svých herních zážitků a začněte hodnotit TEN SERIÁL, nikoli předlohu. 2,5*. ()

Reklama

molcan2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

S radosťou vidím, že sa vracajú na hlavnú trať bez odbočovania. Páči sa mi, ako sa vzťah medzi Joelom a Ellie začína rozvíjať a odhaľovať časť charakteru, ktorá bola predtým neznáma, a rozvíjať ich ďalšími činmi. Časť, kde ich prepadli v meste je drsná, neviem, čo by som robil na mieste Ellie. Je dosť ťažké zabiť mladého človeka, keď sa vás pokúsil zabiť, ale potom žiada o milosť a o svoju mamu. Neviem, či to tak scenáristi zamýšľali, ale vodkyňa odboja z toho mesta je dosť antipatická bez akýchkoľvek spásonosných vlastností. ()

rime 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Spíš nuda, problém je hlavně banda z města, není dostatečně cool, aby to bylo zajímavý. WD zůstane nepřekonaný, zdaleka se mu to nepřilíží. Pokud nedokáží udělat scénáristi a pak režisér dostatečně hutný základ na takové miniserii, tak to znamená jenom nedostatek schopností. Neodkážu s představit co by vařili u více serii, to by muselo být naprosto nekoukatelný. Hlavní problém seriálů na netflixu, HBO a Disney je chabej základ i na jenom jednu sérii. ()

Sebule 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Krásný díl o tom, jak se nám začíná vyvíjet vztah mezi Ellie a Joelem. Sice to nemělo takové tempo, na druhou stranu máme spoustu scén z hry, včetně té legendární se zalepeným časopisem. Taky bych řekl, že tenhle díl měl být právě o tom vyvíjejícím se vztahu a ne o akci nebo napětí, i když se nám tady dostalo jedné pěkné akční scény a jedné plíživé scény. Kathleen zatím smíšené pocit, uvidíme se, jak se to vyvine. Hodnocení: 8,5/10 ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (23)

  • Časopis pre dospelých, ktorý si Ellie (Ramsey) pozerá v aute, bol v pôvodnej hre odnesený z Billovho domu. Bola to jedna z veľkých indícií, vďaka ktorej hráči vedeli, že Bill je kanonicky gay. (molcan2)
  • V hre Sam pri stretnutí s Joelom a Ellie nemá namaľovanú tvár. (molcan2)
  • Na začiatku epizódy môžeme vidieť horskú dráhu Mamba. Geograficky by však mala byť Steel Force v Dorney Parku, pretože ešte neprešli Pittsburghom. (molcan2)

Reklama

Reklama