Reklama

Reklama

Karate Tiger II. - Zúriaci blesk

  • Česko Karate tiger 2: Zuřící blesk (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Scott Wylde je na dovolenke v Thajsku. Tu sa má stretnúť s kamarátom MacJarvisom a jeho priateľkou Sulin... Stretnutie je však krátke, dievča pokračuje v ceste do Kambodže. Tam majú namierené aj obaja priatelia napriek tomu, že vedia, že krajinu ovládajú Červení Kméri. Cestou narazia na despotického ruského dôstojníka Juriho, ktorý vo svojom gulagu drží mnohých zajatcov, medzi nimi aj nešťastnú Sulin. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (89)

Jizni Tlapa 

všetky recenzie používateľa

Sympaťáka co Vám ukopne hlavu z otočky Lorena Avedona mam hodně rád. V zuřícím blesku opět jede a v kombinaci s mladičkou Cnythii Rothrock jde o skvělou béčkovou podívanou, která je napěchovaná akcí, skvěle propracovanými souboji a nechybí tradiční zápletka protkaná "šikmookou" láskou! Společně s Neustupuj nevzdávej se a Pokrevními bratry tvoří nejlepší trio této Karate tiger ságy!! ()

Luk80 

všetky recenzie používateľa

Pořád skvělá akce plná velkých výbuchu a soubojů. Loren, Cynthia a Matthias. Antonín Navrátil daboval Lorena hodně v pohodě. I v prvním díle nadaboval hlavního hrdinu. Lorena potom ještě ve čtvrtém a posledním skvělém díle. Miluji ten přední obal. Cynthia ve výskoku a za ní borci ve zbrani. A celé to náramně doplňují žraví krokodýli. ()

Reklama

CageDepp 

všetky recenzie používateľa

Nejlepší záporák ze všech dílů karate tiger je ruský důstojník Matthias Hues na toho nejde zapomenout a Cynthia Rothrock sem celkem taky zapadla. Jestli má někdo v plánu tohle vidět, tak předem musí vypnout mozek a jenom koukat, protože nelogických věcí tady je až moc. A docela mě překvapuju, že u filmu není žánr akční. ()

Likan7 odpad!

všetky recenzie používateľa

Jak se kope a mlátí, tak to ještě přežiju, ale jak skupinka (asi 150) vojáků naběhne do domu, kam hrdina hodí granát, aby ten dům vybouchl jako po atomovce, to prostě neberu. Komandu to prošlo, protože Arnold, ale tady je trouba Avedon. Scénář tady prakticky není, jednotlivé scény se střídají jen kvůli další akci a já se po 45 minutách modlil, aby už byl konec. ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to úplne priemerný akčný film s Lorenom Avedonom v hlavnej úlohe. Má dosť dobrý príbeh o mladíkovi so znalosťami bojových umení, ktorý pricestuje za svojou priateľkou do Thajska, ale je unesená mocnou vojenskou organizáciou, ktorá ju potrebuje kvôli jej vplyvnému otcovi a tak mladík spojí sily so svojimi priateľmi, aby ju zachránil. Spracovanie ale nie je moc dobré, nemôžem povedať, že by som sa nudil, na to má film celkom svižné tempo, ale to hlavné sa stále oddialuje, dej pôsobí dojmom typických vojensky pôsobiacich akčných filmov ako Rambo, Nezvestní v boji a podobne, ale na podobne ladenú akciu si treba počkať prakticky až do záverečnej dvadsaťminútovky, no najväčším problémom filmu je aj tak hlavne to, že je prakticky jedno, či sa práve deje niečo dôležité, alebo nie, aj tak to všetko pôsobí až príliš hlúpo a naivne a to samozrejme aj vo svojej kategórii. Akcie je tu pomerne dosť, ale mám z nej pomerne rozporuplné pocity. Súboje sú na tom dobre, určite mohli by aj lepšie, ale majú celkom slušnú choreografiu, sú prehľadné, dynamické, len ten strih sa dal určite vyriešiť aj lepšie, no tiež nie je zlý. Ale zvyšná akcia ako rôzne prestrelky alebo explozívne scény nestoja za nič. Hlavne spôsob záverečného vystrieľania množstva vojakov už asi ani horšie byť vyriešený nemohol. Najviac sa mi páči súboj Cynthie Rothrock s Hwang Jang Lee, akrobatická akcia s mníchmi, veľký súboj v reštaurácii alebo aj ten záverečný Avedona s Matthiasom Huesom. Herecké obsadenie nie je zlé, páčia sa mi záporáci Hwang Jang Lee a Matthias Hues, dobrá je aj Cynthia Rothrock, ale kazí to hlavné duo, Avedon je určite dobrý bojovník, ale jeho herecký prejav je tu hrozný a jeho priateľ ma vôbec nebavil. Réžia je pre mňa určite sklamaním, Corey Yuen má na svojom konte plno dobrých akčných filmov, ale jeho dva diely Karate tigra réžijne nestoja za nič, ale aspoň technická stránka si ten priemer vo svojom type udrží. Mám veľmi rád akčné béčka, ale táto séria mi moc nesadla. Väčšina stránok tohto filmu za moc nestojí, ale tie slušné súboje a niektoré dobré postavy ho aspoň na ten slabší priemer vyťahujú. Ale jedno pozretie mi bohato stačilo. Objektívna kvalita filmu- 45%, film sa páči mne na 51%. ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama