Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudobný film zložený z osemnástich pesničkových príbehov do celovečerného hraného filmu. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (6)

zette 

všetky recenzie používateľa

S chuti jsem si poslechl vsechny pisnicky a podival se na jednotlive klipy. Jako film to ale hodnotit nechci, protoze to zadny film ani neni. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Aj na svoju dobu pomerne rozpačitý projekt, chodiť po amfiteátroch a púšťať tam videoklipy s nejakým tým sprievodným programom. Viac ako polovicu piesní som nepoznal, prvú až tú od Nagya a som celkom rád. Olympic tu má zaradenú asi snáď najhoršiu skladbu svojho repertoáru a Tublatanka sa asi taktiež tunajším singlom na koncertoch neprezentuje. Klipy sú jedno veľké klišé, ale taká bola doba a počuť tie zámejšie piesne, ktoré poznáme všetci, po dlhých rokoch poteší. Btw Slovenské tango je čistokrvnejší synthipop, ako sa robil v Británii. ()

kebom 

všetky recenzie používateľa

Pomerne zvláštny muzikál nakrútený na základe "experimentálno filmového - scénického programu v 28 mestách, ktorý videlo počas 29 vystúpení v lete ´88 vyše 40 000 divákov", z Filmové štúdia krátkych filmov Bratislava - Koliba. Ide o zaujímavý koncept (aj) muzikálu s pesničkami, ktoré som doteraz nepočul... Zaujímavé je, že ide fakticky o pôvodné klipy kombinované s tanečnými kreáciami a vystúpením, ktorý uvádzal Dano Junas s ešte jednou slečnou (Jeanette Švoňavská, často sa objavovala v TV napr. aj s Nogom-Juráňom-Skrúcaným). Matne si pamätám, keď to dávali prvý raz v TV a potom snáď už nikdy. ()

IvonaK 

všetky recenzie používateľa

Zajímavé hudební klipy a Richard Muller byl asi nejlepší. Patejdl se mi strašně líbil v klipu Chlapčenský úsmev, ale tady ta scéna s ním obsahově nic moc. ()

Reklama

Reklama