Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televízna inscenácia, satirická komédia z prostredia dobového bukureštského denníka, lacného bulvárneho plátku, ktorý sa udržuje pri živote iba vďaka tomu, že sa dokáže votrieť do priazne mocných z podnikateľského sveta. (STV)

Recenzie (3)

javlapippi 

všetky recenzie používateľa

"Vo vašich dnešných novinách vyšiel veľmi zaujímavý článok!" "V našich? To je vylúčené!" V nie veľmi prestížnom bukureštskom denníku vyjde omylom článok určený do odborného historického časopisu, rozoberajúci zásobovanie obilím počas vojnového ťaženia Alexandra Veľkého. Veľkopriemyselný magnát Satinský, zmietajúci sa práve v škandále súvisiacom s ovsom, to považuje osobný útok a začne konať. Manipuluje a korumpuje šéfredaktora Hubu, tlačiara Rajniaka, svojho človeka na odbore školstva Blaškoviča a pokúša sa ovplyvniť aj nič netušiaceho pisateľa článku, profesora histórie Horvátha staršieho. Vtipná a veľmi dobre zahratá inscenácia za štyri značkové výrobky od firmy Bucsan. "Keď platím, nevysvetľujem!" ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Korupcia v médiách, aká aktuálna téma. Aj takáto stará inscenácia dokáže zahrať na aktuálnu strunu, pritom pobaviť vďaka výborným výkonom Satinského a Hubu. Koľko takýchto podnikateľov typu Bocsan dnes skrýva svoje kauzy Protar, o ktorých sa dozvieme iba ak omylom. –––– Ostaňte tu, od telefónu ani na krok a pripravte sa na mimoriadne vydanie! –––– Neznášam ľudí, ktorí odmietajú peniaze. Lebo im nerozumiem. Desia ma! ()

Hombre8 

všetky recenzie používateľa

Slušný příběh, až na jednu otravnou výjimku i velmi slušně zahrané, ale s tím koncem už si evidentně nevěděli rady. Ten šel poněkud do ztracena, takže zápletka vyústila hluše. Škoda. Byly nachystány 4 hvězdy. ()

Reklama

Reklama