Reklama

Reklama

Hellions

  • Veľká Británia Hellions
Trailer

VOD (1)

Dora (Chloe Rose) sa pred oslavou Halloweenu dozvie, že je tehotná. Jedná sa o neplánované tehotenstvo, takže je značne deprimovaná, ale dúfa, že v deň Halloweenu sa trochu zabaví, a tak sa odreaguje. Jej priateľ ju však nevyzdvihne včas. Medzitým prichádza prvé dieťa, ktoré od Dory dostane sladkosti. O malú chvíľu prídu ďalší koledníci, ale je to opäť ten istý chlapec s kamarátom. Keď sa chlapec zjaví tretí raz a ukáže Dore, čo skrýva vo svojom vrecku na sladkosti, začne jej byť jasné, že namiesto plánovanej oslavy začína boj o život. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (39)

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Mcdonald překvapil komorním Pontypool. Bohužel tohle překvapení není. Tohle není ale nic pro mě. Nudná kravina která si hraje na umění, ale padá na hubu vším. Herci příšerní, hlavní představitelka je ukňučená a nezajímavá, Patrick v roli fízla nezabodoval a vypadal poměrně obtloustle. Nebavilo mě to ani na chvíly, a je tu minimum kvalitních scén. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Keď sa 17 ročná Dora v deň Halloweenu nečakane dozvedá o svojom neplánovanom tehotenstve, zdá sa že ju nemohla postihnúť väčšia osobná katastrofa. Ako však hovorí jedno zo starých, múdrych prísloví: "nikdy nie je tak zle, aby nemohli byť ešte horšie". Je predsa deň všetkých zosnulých, takže nočná mora sa pre mladé dievča ani z ďaleka nekončí. Práve naopak! Na dvere rodinného domu klopú prví koledníci, ktorých snaha spočíva v úplne odlišnom zámere, než v zbieraní sladkostí. Priznávam, čakal som úplne niečo iné. Naivne som dúfal v slasher či explo, no namiesto toho mi do taniera naložili riadnu porciu "halušiek". Po relatívne krátkom čase sa divák presunie "mimo realitu" a už len čumí, čo mu tvorcovia servírujú. Ja osobne mám takýto druh hororu rád, no každopádne, z tohto solídneho nápadu sa dalo vytrieskať omnoho viac, ako len zafarbiť obraz na "melónovo" - 50% ()

Reklama

petero 

všetky recenzie používateľa

V rámci kanadského hororu s peknou devou v jej one woman show v decentnom psychedelickom háve s halloweenskou tematikou sa prikloním k lepšiemu hodnoteniu. Predsa len mám rád celkom normálne natočené mindfucky odohrávajúce sa ako keby v inom (snovom, alternatívnom) vesmíre. Koledníci majú tiež vydarené masky ako klasická vrecovina, vyrezávané kovové vedro či mickey mouse style a hlavná hrdinka nie je žiadna pizda. Predsa len keď zistí, že je tehotná zahodí cígu a na halloween sa vzdá flámovačky s tým že si pozrie nejaký horor. Horor však nastane keď otvorí dvere prvému koledníkovy. Ten spočiatku len odsleduje situáciu, následne dotykom na jej bruško sa poteší, že osamotené dievča je v tom a film sa prepne do inej dimenzii a začne teror, do ktorého sem tam zasiahnu známi z vonkajšieho sveta (doktor a policajt). Inak je dievča v halloweenskom kostýme anjela odkázané len na seba, postupne aj na nôž, pištoľ a na koniec brokovnicu, keď to záchrancovia nezvládnu... ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Mám rád psychologické alebo umelecké horory, ktoré sa snažia byť niečím viac, než len štandardnou žánrovkou, ale v tomto prípade skutočne zostalo len pri tom pokuse. Už z úvodnej dvadsaťminútovky, kedy sa ešte nedá presne určiť, akým smerom sa film bude uberať som nemal najlepší pocit, ale keď sa to už rozbehne, vôbec ma to nebavilo a aj napriek veľmi krátkej dĺžke som sa dosť nudil. Pochváliť môžem jedine solídny vizuál, teda až na ten zbytočný filter, ktorý film má v celej v hlavnej fáze, ale inak sa na to po tejto stránke nepozerá zle a Robert Patrick, ktorý stvárnil charizmatického šerifa, no očakávane nemá moc priestoru, keďže prakticky celý priestor si berie hlavná hrdinka, ktorá takmer nezmizne z obrazu, ale moc si ma teda nezískala. Inak tu vôbec nie je o čo stáť, ako horor to nemá najmenšiu šancu fungovať, keďže divák celý čas vie, že sa to hlavnej hrdinke len zdá, tak to nie je napínavé a nanešťastie ani drsné, ale ani tá psychologická rovina nestojí vôbec za nič. Pri podobných filmoch očakávam, že to bude inteligentné a nápadité, ale v tomto prípade ani omylom, celé je to až príliš sterilné. A nanešťastie ani ten záver už obyčajnejší a predvídateľnejší ani byť nemohol. Napríklad takí Francúzi by sa s niečím takýmto pohrali určite neporovnateľne lepšie, čo už mnohokrát dokázali. Takže pár kladov to síce má, ale vôbec ma to nebavilo, no našťastie aspoň ani výraznejšie neotravovalo. Ale v každom prípade to aj tak môžem označiť len za stratu času. strong>40% ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

,,Koledu nebo neplechu." Halloweenské drama se ani nestihne proměnit v horror, jelikož se zvrhne v jakousi surrealistickou hříčku s odkazy tu na Vetřelce, tam na Terminatora a ze všeho nejvíce vypadá jako klon Kukuřičných dětí říznutý lehce Noční můrou s Freddym. Jen kvůli tomu, že se z filmu postupně stává podivnost, kdy nevíte, co je sen a co skutečnost, dávám třetí hvězdu. Některé momenty byly moc pěkné - útěk mezi vybuchujícími dýněmi doprovázený říznou hudbou či rozpadající se kostýmované děti, na celý film jich ale moc nebylo. Navíc hlavní hrdinka je na jednu stranu vynalézavá - když zjistí, že je zabíjí sůl, naplní jí patrony, na druhou stranu je ovšem blbá, když pobíhá mezi pověšeným prádlem a následně si vystřílí patrony (kromě jedné) naslepo Pánubohu do oken... Nic světoborného, na jedno podívání dostačující. ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama