Reklama

Reklama

Asterix a prekvapenie pre Cézara

  • Česko Asterix a překvapení pro Cézara (viac)
Trailer

Obelix sa zamiloval... Jeho vyvolená však už svojho nápadníka má a aby toho nebolo málo, tak ju unesú Rimania. Asterix s Obelixom ju však idú zachrániť. Dostanú sa až pred samotného Cézara, do Gladiátorskej arény, kde ich čaká napínavý boj. (STV)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (236)

peiton 

všetky recenzie používateľa

Táto rozprávočka je moje celé detstvo,konkrétne tento jeden diel,tento ,,ma bral" zo všetkých dielov najviac..Musím chváliť,na tú dobu veľmi vydarený animák.Mám taký dojem,že s odstupom času si to budem chcieť pozrieť znova.Navarím kakavko,zakryjem sa dekou,ponorím sa do sentimentálnej melancholickej nálady,ktorá ma prenesie do detských čias :D :D :D ()

Němi 

všetky recenzie používateľa

Nejlepší Asterix, nejlepší animovaná komedie, nejlepší francouzská komedie. Tolik absurdního, inteligentního, fyzického i slovního humoru v každé scéně, kolik jen je možné. Nemluvě o krásné animaci s dokonalou atmosférou a... to sousloví mi fyzicky ubližuje... dokonalým-českým-dabingem. ___ "What he says?" ()

Reklama

Filmárik 

všetky recenzie používateľa

Ak rátam filmovú verziu Asterix a Kleopatra tak Prekvapenie pre cézara je pre mňa druhým sklamaním vo svete Asterixových filmov. Film vychádza s komiksu Asterix Gladiátorom z ktorého si berie príbeh o únose člena osady a jeho následnou rescue mission.Akurát namiesto v komikse uneseného barda Kantatrixa je tu unesená Falbala s milencom.To by nevadilo ale celé je to akési spomalené a bez patričnej šťavy, ktorá je tak známa v Asterixových filmoch.Navyše kresba mi prišla dosť odfláknutá,popravde aj skvelých 12 úloh pre Asterixa zo 76´ vyzeralo značne lepšie.Ale to je v podstate detail ktorý sa Uderzovi a Goscinymu dá v pohode odpustiť. ()

curunir 

všetky recenzie používateľa

,,TAK TO SE JĚŠTE UKÁŽE, KTO Z NÁS JE DEBIL A KTERÝ Z NÁS JE KRETÉN." __ Výborné hlášky a dialógy (české dialógy Jiří Křižan), krásna animácia a parádna hudba korunujú tento diel za najlepší s celej série a podľa mňa sa jedná aj o jeden z najlepších animovaných filmov všetkých čias! Svojho času (a vlastne aj teraz) sme sa s kamarátom šúlali na scénke keď rímsky veliteľ oboznamuje legionárov so životom v cudzineckej légii a jeden Bretónec sa stále pýta: ,,WHAT HE SAYS?" a Riman zase na to: ,,ČO TO POVEDAL?". Takýchto skvostov je tu viac, spomeniem ešte: ,,KDE SÚ TU INFORMÁCIE?" ,,NEVIEM, OPÝTAJ SA NA INFORMÁCIACH." , alebo: ,,JÁ JSEM KLIDNÝÝÝÝÝÝÝ!!!" Musím povedať, že 4* dávam hlavne kvoli tomu, že film som videl po dlhšom čase so slovenským dabingom a ten my veľmi nesedel. Záver ako z Ben Hura. __11. 3. 2008 - po dlhom čase opäť vzhliadnuté s prvotriednym českým dabingom pri ktorom som sa náramne bavil a zaspomínal si na detstvo, keď som to na VHS videl nespočet krát až sa nakoniec potrhala :-(. 5* si tento diel rozhodne zaslúži. ,,CHTĚLS TO TU OŽIVIT CO, DESÁTNÍKU A POVEDLO SE TI TO." ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Jednoducho paráda. Asterix s Obelixom v najlepšej forme na záchrannej výprave za Falbalou obcestujú pol sveta a veľa ľudí pritom príde k úrazu. Priznávam, že filmy o Asterixovi originalitou nehýria, ale zato sú úžasne vtipné a roztomilé. V tomto diely mi vadil len trochu odfláknutý záver, inak si zaslúži absolutórium. 9/10 ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (6)

  • Římská provincie Afrika (Africa Proconsularis), ve které se odehrává část příběhu, byla vytvořena v roce 146 před Kristem po zničení Kartága v Třetí punské válce a rozkládala se především na území dnešního Tuniska. (vojtaruzek)
  • Finále snímku se odehrává v římském Koloseu, které však v Cézarových dobách ještě nestálo. (L_O_U_S)
  • Scéna závodů vozatajů paroduje stejnou scénu z filmu Ben Hur (1959). (L_O_U_S)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené