Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Štyria plavci – hráči vodného póla sa po prehratom zápase ocitnú na dne. Tí zúfalci na dne bazénu dokonca aj bývajú. Aby sa zachránili skúsia prevádzkovať pochybnú živnosť „hodinový manžel" a naozaj opravujú domácnosti rôznym dámam, ale ako sa časom ukáže – nielen domácnosti. Čo sa okolo toho vyvinie a ako na to zareagujú ich partnerky uvidíte vo filme Hodinový manžel. Filmový debut divadelného režiséra a scenáristu Tomáša Svododu rozpráva príbeh štyroch priateľov, vášnivých hráčov vodného póla, ktorí spoločne prevádzkujú bazén. Ten im jedného dňa ako nevyhovujúci vypustí hygiena a štvorica sa razom ocitá doslova na dne. Jeden z nich dokonca na dne bazénu začne aj bývať, keď sa poháda s manželkou a urazený odíde z domu. Z nedostatku príležitostí začnú podnikať ako „hodinoví manželia" a zakrátko si nájdu klientelu medzi miestnymi dámami. Každý z nich má svoju pravidelnú zákazníčku, ale tie majú okrem opráv aj veľmi špecifické priania a potreby. To sa však pomaly prestáva páčiť partnerkám a manželkám našich hrdinov... Takto rozohraný príbeh neskôr graduje nečakanou cestou do Tatier, kde sa všetko poriadne zamotá, aby nakoniec všetko dobre skončilo s množstvom prekvapení. (Continental film)

(viac)

Videá (7)

Trailer 2

Recenzie (475)

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Typický, český ... nudný. Opět silně nepovedená (výjimečně nikoliv blbá) česká komedie, která se tváří, jako něco úplně jiného než ve skutečnosti je. Žádná bláznivá jízda o manuálních střevech, kteří si hrají na kutily, ale nuda o několika postavách, kteří buď něco začínají, zachraňují, nebo zjišťují. A tak se nudně řeší manželská krize, nový vztah po xx letech i sexuální orientace a je to tááááková nuda. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Nemyslím si, že by "Hodinový Manžel" rozbil prekliatie posledných českých komédií, ktoré akosi nie a nie ma rozosmiať. Kde sú tie časy zo 70-tych a 80-tych rokov, kedy tvorcovia skutočne chceli napísať čo najlepšie scenáre, aby sme mali dobré príbehy s dobrým humorom a srdcom na správnom mieste? Kde sa stratili talenty českej kinematografie? Myslím si, že odpoveď vieme sami, no teraz si povedzme niečo o tomto filme. A začnime tým čo sa mi na filme páčilo. V prvom rade mám pocit, že Nina Divíšková je vtipná a kedykoľvek ju vidím, tak mi príde veľmi príjemná. Je to taký typ babičky, ktorú by človek chcel mať aj vo svojej rodine. A sem-tam sa vo filme nájde nejaká tá scénka, ktorá ma presvedčí, že to môže aj celkom fungovať. No tam by som s pozitívami skončil a pozrime sa na negatíva. V prvom rade som akosi nebral vôbec David Novotný v tejto role. Bol presne tak otravný a málo zaujímavý, že som chcel, aby odtiaľ vypadol. Matásek a Polívka sú podľa mňa okey a viac im v tejto role verím, no tiež si mohli dať viac záležať s lepšími scénkami. A čo sa týka Latináka, tak si myslím, že je tu trošku mix. Viem, že vie byť vtipný, no materiál, ktorý tu má mu nedáva moc priestoru. A akosi neviem ako sa do tejto zostavy dostal. Nebral som ani fakt, že sa stali absolútnymi expertami na všetko. Okey, niektoré problémy by som dokázal vyrirešiť asi aj ja, ale keď si to reálne vezmeme, na konci prídu opraviť lanovku. Ako vedia ako majú opraviť lanovku? A potom samozrejme love story. A reálny dôvod prečo sa celý tento film vlastne začne. Hlavná dejová línia je podľa mňa maximálne klišé, otravná, nezaujímavá a mne úplne ukradnutá, či to dopadne v prospech nášho hrdinu. Nemyslím si, že je to dobre napísané, zrežírované je to možno okey, no film ma nevedel moc rozosmiať. Miestami som skôr ostal zhrozený. A hoci tu nebolo nič bolestne zúfalé, tak tu rozhodne nebolo ani nič čo by bolo hodné vášho času. S výnimkou Niny Divíškovej. Hodnotenie: D+ ()

Reklama

Mikita 

všetky recenzie používateľa

Letní kino Maršovice. Úplně ideální letní pohodovka. Na české poměry relativně málo laciných fórků, v podstatě jen jeden (lékařské vyšetření). Všechno ostatní mi sedlo a vážně jsem se pobavila. Milé obsazení (Jitka Čvančarová je má oblíbená žena vamp) a celkově i povedený příběh. Některé scény dovedené do absurdních rozměrů a procitnutí manžela, který měl ženy jen za zboží (pračky, myčky, vařečky a… pohovky), je v klasické rovině "okus svou medicínu". Škoda, že ladění do komedie za každou cenu, trochu ubírá na kvalitě, aby mohlo být finále správně šílené. ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa

Hodinový manžel by mohl být celkem slušnou komedií, kdyby tvůrcům několikrát neupadla soudnost, a oni ji pak chvilku nemohli najít. Několik scén tak působilo jako vysílání pro diváky trpící demencí a já jsem byl rozhodnut pro dvě hvězdičky, třetí kousek jsem nakonec přidal za dobře napsané a ještě lépe obsazené postavy. Škoda těch kiksů ve scénáři, tenhle film měl na víc. ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

„DOBRÝ DEN, HODINOVÝ MANŽEL. CO PRO VÁS MŮŽU UDĚLAT…“ /// Sebraný historky „hodinovejch pomocníků v domácnosti“, proložený tunama product placementu. Na jednoho chlapa by toho bylo pro film málo, takže tady jsou rovnou čtyři. Autor - možná proto, že dřív jsme nemohli, sází na píchání, kterýho je tady víc než jinýho děje (trochu kecám). Dál udivuje zvláštníma ženskejma charakterama (kromě voteklý Čvančorový, páč ….no nic.) a hloupou romantikou („Promiň, já jsem trapnej“ - to ty vole ste skoro všichni!). Překvapivě fajn je Matásek, zbytek je slátanina, která drží pohromadě sílou ostatních filmařskejch atributů. Takže paninko – film vynechte a volejte PRAVÝHO hodinovýho manžela. Třeba to bude sympaťák, se smyslem pro humor a ne jako tenhle šmudla! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vocením pár dobrejch rad (nejen vod kozatý Čvančarový). 2.) Za triko CSFD ve filmu bych vraždil! /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (9)

  • Firemní auto „Hodinového manžela“ je Subaru Libero. (ČSFD)
  • V scéne, keď ide Eva Holubová vyšetriť hodinového manžela, Bolek Polívka si má vyzliecť spodné prádlo. Je však viditeľné, že si ho nevyzliekol, ani neskôr keď ho doktorka vyšetruje. (domco10)
  • Titulnú skladbu filmu "All those places" zložila a nahrala košická skupina Peter Bič Project. (De Large)

Reklama

Reklama