Reklama

Reklama

VOD (1)

Aké je tajomstvo legendami opradeného súkromného zápasu dvoch majstrov bojových umení, ktorý sa odohral v San Franciscu v roku 1956 v skladisku pred 12 divákmi? Majster kung-fu Wong Jack Man (Yu Xia) v Číne bojuje v mene šaolinského rádu, ktorý zastupuje. Jeden z jeho zápasov sa však zvrtne, keď majster takmer zabije svojho protivníka zo školy tai-či (Wang Xi'An). O nejaký čas Man cestuje z Číny do Spojených štátov, aby aby sa kajal za svoj slabý výkon v zápase a umýva riad v čínskej reštaurácii svojho bratranca. Oficiálne svoj pobyt odôvodní profesionálnym záujmom spoznávať úroveň kung-fu zápasenia s Spojených štátoch. V San Franciscu však pôsobí aj mladý Bruce Lee (Philip Ng), ktorý vo svojom štúdiu učí bojové umenie kung-fu Američanov aj Číňanov. Lee, vo svojom veku ešte poriadne argantný, predpokladá, že skutočným dôvodom, prečo je Wong v meste, je výzva v mene majstrov bojových umení, ktorých zanechal v Hongkongu. Wong by bol rád v cudzej krajine neviditeľný, ale Lee chce z ich zápasu urobiť senzáciu pre celé mesto. Situácii nepomáha ani to, že ich sprostredkovateľ Steve McKee (Billy Magnussen) sa zaplietol s triádami, keď porušil mafiánske pravidlá a zaľúbil sa do čašníčky, ktorú má pod palcom miestna gangsterská šéfka, teta Blossom (Jin Xing). Bruce Lee vyzve Wonga na súboj a blíži sa čas, keď ich legendárny zápas navždy zmení dejiny bojových umení. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Leno

Leno (hodnotenie, recenzie)

kazatelSVK

remake si tento prvý pokus určite zaslúži ( mal by objasniť aj hlbšiu minulosť kungFu , ako sa tento bojový štýl vyvinul a kam sa ešte v budúcnosti vyvinúť môže ) 

Jihirosan

Jihirosan (hodnotenie, recenzie)

počítam tak najskôr o pol roka, dátum bol ešte len pre festival v Toronte , tiež sa teším vyzerá to super

anderson

anderson (hodnotenie, recenzie)

Ten STEVE McKEE ma byt akoze STEVE McQUEEN ??? :-) Fakt to bude dráma ? Dokonca podla skutocnych udalosti ?

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Trailer vyzera paradne a reziser Nolfi sa s minulym filmom predviedol paradne. Snad mu pôjde aj zivotopisne kung-fu. Choreo mal na starosti Corey Yuen, takze bitky by mohli stat za to.

kamil19

kamil19 (hodnotenie, recenzie)

to sem zvědavej co to bude za film ale těším se když to bude film o legendarním bruce lee

Uživateľ Rominator zmazal svoj príspevok.

Uživateľ Rominator zmazal svoj príspevok.

Uživateľ Rominator zmazal svoj príspevok.

Reklama

Reklama