Reklama

Reklama

Mylène Farmer - Si j'avais au moins

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Francúzsko, 2008, 6 min

Recenzie (6)

whack 

všetky recenzie používateľa

Aj keď soft rock nie je väčšinou mojim žánrom, video je magické. Speváčka v ňom predstavuje akéhosi anjela – záchrancu, ktorý zachraňuje zvieratá z pokusného zariadenia a lieči im ich rany z operačných zákrokov. Klip je skutočne láskyplný, pokorný a s peknou myšlienkou. ()

nash. 

všetky recenzie používateľa

Druhá polovina klipu Farmer Project je sama o sobě lahůdkou s typicky "farmerovskou" atmosfréru plnou smutku, bolesti, ale také naděje, mísící špínu a degeneraci s esoterickou křehkostí a krásou. ()

Khalesi 

všetky recenzie používateľa

Nefandím image (make-up a oblečenie) tejto konkrétnej speváčky, podla mňa by bol vhodný skromnejší odev a bez zbytočného extravagantného prvoplánovo sexi zjavu, ale to je jediné, čo by som klipu vytkla. Celkove má prekrásnu myšlienku a je veľmi dojímavý a zmysluplný. To, že na koncertoch spieva túto pieseň a nepremieta žiadny záber z klipu- čiže z laboratórií, kde vivisekcia prebieha dodnes Myléne však neodpustím. Chcela by som mať moc akú predvádza vo videu, vlastne by som chcela, aby sa na živé bytosti takto dívali všetci ľudia, aby bola konečne naša Zem šťastným miestom pre život všetkých jej obyvateľov. ()

Reklama

Reklama